Microsoft Surface Duo: Ξανά στα χέρια του Panos Panay

Ο Panos Panay συνεχίζει να παίζει με το Microsoft Surface Duo που έχει στα χέρια του, δίνοντας μας και πάλι τη δυνατότητα να δούμε το dual-screen smartphone, αλλά και πάλι δεν έχουμε καμία ένδειξη για την επίσημη κυκλοφορία του από την εταιρεία.

Η τελευταία κίνηση της Microsoft που αποδεικνύει πως συνεχίζεται κανονικά η ανάπτυξη του Surface Duo ήταν η πρόσληψη ορισμένων μελών της Movial, δηλαδή της εταιρείας που ανέλαβε και ολοκλήρωσε την custom Android ROM που αξιοποιεί τις δύο οθόνες της συσκευής.

microsoft-surface-duo-panos-panay-1.jpg

Το Microsoft Surface Duo λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει με δύο οθόνες 5.6’’ AMOLED ανάλυσης 1800 x 1350 (αναλογία 4:3) η καθεμία, επεξεργαστή octa-core Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο και λειτουργικό σύστημα Android 10 με custom περιβάλλον χρήσης.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μοιάζουν πλέον παρωχημένα και δεν αποκλείεται η καθυστέρηση του επίσημου λανσαρίσματος να οφείλεται σε ενδεχόμενη αναθεώρηση τους, διότι φορά περυσινό επεξεργαστή, δεν υποστηρίζει δίκτυα 5G και δεν διαθέτει NFC.

Loading