Microsoft: Το επόμενο Xbox θα είναι το μεγαλύτερο άλμα που έχετε δει ποτέ

Έχουν περάσει περισσότερα από τρία χρόνια από τότε που η Microsoft κυκλοφόρησε τις κονσόλες Xbox Series X και Xbox Series S τον Νοέμβριο του 2020. Ο κόσμος αναρωτιέται για το πότε, ή ακόμα και αν, η εταιρεία θα αποκαλύψει την κονσόλα Xbox επόμενης γενιάς, και το χθεσινοβραδυνό podcast μας έδωσε τις πρώτες πληροφορίες για τις προθέσεις της.

Κατά τη διάρκεια του podcast, η πρόεδρος του Microsoft Xbox, Sarah Bond, δήλωσε:

Υπάρχουν μερικά συναρπαστικά πράγματα που έρχονται στο hardware και τα οποία θα μοιραστούμε στις φετινές γιορτές. Επενδύουμε επίσης στον οδικό χάρτη της επόμενης γενιάς και αυτό στο οποίο πραγματικά επικεντρωνόμαστε εκεί είναι να παρέχουμε το μεγαλύτερο τεχνικό άλμα που θα έχετε δει ποτέ σε μια γενιά hardware, το οποίο το καθιστά καλύτερο για τους παίκτες και καλύτερο για τους δημιουργούς και τα οράματα τους


Πριν από αυτές τις δηλώσεις, η Bond μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο το τμήμα Xbox βλέπει το hardware. Οι προγραμματιστές παιχνιδιών έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές hardware που μπορούν να αξιοποιήσουν για να δημιουργήσουν τα παιχνίδια τους, σύμφωνα με την Bond, και η Microsoft φροντίζει ώστε αυτοί οι τίτλοι "να τρέχουν εξαιρετικά στο δικό μας hardware".

Η Bond πρόσθεσε ότι το Xbox έχει κάνει και άλλες επενδύσεις για να διασφαλίσει ότι τα παιχνίδια που φτιάχνουν οι developers του Xbox θα μπορούν να τρέξουν σε οποιαδήποτε συσκευή, Υποθέτουμε ότι εννοεί ότι αυτά τα παιχνίδια μπορούν να τρέξουν σε servers του Xbox Cloud Gaming με μια συνδρομή Xbox Game Pass.

[via]

Loading