Moto X (2014) και LG G3 παίρνουν το Android 5.0 Lollipop αυτή τη βδομάδα [Video]

lg-g3-lollipop1

Μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουμε την Google να ξεκινήσει το λανσάρισμα του Android 5.0 Lollupop στις συσκευές Nexus, αλλά απ' ό,τι φαίνεται οι Motorola και LG θα την προλάβουν με τις δικές τους εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος στα Moto X (2014) και LG G3 αντίστοιχα.

Ήδη η ιστοσελίδα DroidLife δημοσίευσε video με ένα Moto X (2014) να χρησιμοποιεί την έκδοση Android 5.0 εμπλουτισμένη με ορισμένες λειτουργίες της Motorola (όπως Moto Display, Moto Voice) και αναφέρεται ότι το επίσημο λανσάρισμα θα γίνει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Παράλληλα, η LG εξέδωσε Δελτίο Τύπου όπου επιβεβαιώνει το λανσάρισμα του update για το LG G3, ξεκινώντας αυτήν τη βδομάδα από την Πολωνία. Να σημειωθεί, επίσης, ότι οι xda-developers έχουν διαθέσιμες ROMs του update για συσκευές Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 (2012), Nexus 7 (2013), Nexus 10, Sony Xperia Z, Samsung Galaxy S III Mini και Samsung Galaxy Nexus, αλλά θα πρέπει να είστε λίγο έμπειροι σε τεχνικά θέματα για να προχωρήσετε στο sideloading χωρίς προβλήματα.

[1, 2, 3]

Loading