Myst Remake: Επιστροφή του θρυλικού adventure στις 26 Αυγούστου 2021

Το adventure game που επηρέασε όσο λίγα την εξέλιξη της συγκεκριμένης κατηγορίας επιστρέφει με το remake του μετά από σχεδόν 30 χρόνια! Ο λόγος φυσικά για το Myst της Cyan Worlds, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 26 Αυγούστου 2021 σε Windows PC (Epic Games Store, GOG, Steam) και Xbox Game Pass (PC, Xbox One, xCloud, Xbox Series X/S), όπως και σε VR έκδοση μέσω Steam.

Η υπόθεση του Myst μας μεταφέρει στο ομώνυμο νησί και στις περιοχές που ονομάζονται Ages με σκοπό να ανακαλύψουμε την ιστορία του μυστηριώδους μέρους, ώσπου αντιλαμβανόμαστε πως ο πρωταγωνιστής παίζει κεντρικό ρόλο στην εξέλιξη μιας συνεχιζόμενης οικογενειακής προδοσίας. Κάθε απόφαση που παίρνεις επηρεάζει τόσο εσένα, όσο και το ίδιο το νησί Myst.

Στο Myst Remake έχουν προστεθεί διάφορα νέα και καλοδεχούμενα χαρακτηριστικά, όπως η υποστήριξη πολλών γλωσσών στο περιβάλλον χρήσης, τους υπότιτλους και τους διαλόγους, πληθώρα επιλογών προσβασιμότητας και ποιοτικής αναβάθμισης των γραφικών (π.χ. Ray Tracing, DLSS), ενώ το παιχνίδι τρέχει στα 60fps στα Xbox Series X/S.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading