Narcos: Mexico, πρώτο trailer για την 3η σεζόν και ημερομηνία πρεμιέρας

Εξαιρετικά τα νέα για τους φίλους της τηλεοπτικής σειράς Narcos, καθώς η Netflix δημοσίευσε το πρώτο teaser video για την τρίτη και τελευταία σεζόν του Narcos: Mexico, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει ότι θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 5 Νοεμβρίου 2021.

Στην τρίτη σεζόν του Narcos: Mexico θα μεταφερθούμε στη δεκαετία του ’90 και στην υπόθεση θα παίξουν πιο ενεργό ρόλο ο El Chapo και ο Amado Carillo Fuentes, αλλά θα επιστρέψει και ο τρομερός Wagner Moura στον ρόλο του Pablo Escobar. Όπως αναφέρεται στην επίσημη περιγραφή, τα νέα ανεξάρτητα καρτέλ προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα περιβάλλον έντονων πολιτικών διαταραχών και κλιμακούμενης βίας, ενώ παράλληλα βγαίνει μπροστά η νέα γενιά Μεξικανών βαρόνων (όπως ο El Chapo). Σε αυτόν τον πόλεμο, όμως, η αλήθεια είναι αυτή που την πληρώνει και κάθε σύλληψη, δολοφονία και καταστολή απλά πηγαίνει την πραγματική νίκη ακόμα πιο μακριά.

Δεν αποκλείεται με αυτήν τη σεζόν να κλείσει οριστικά ο κύκλος του Narcos σαν τηλεοπτικό προϊόν, μιας και θα ολοκληρωθεί η “κάλυψη” των καρτέλ του Μεξικό (μέχρι ένα σημείο τουλάχιστον), και δεν έχει ανακοινωθεί κάποια πρόθεση για τη συνέχιση του franchise.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading