Νέα Lenovo ThinkBook για τους σύγχρονους επαγγελματίες

Σήμερα, η Lenovo παρουσίασε το ευρύτερο έως τώρα ThinkBook χαρτοφυλάκιό της, το οποίο στο σύνολό του σχεδιάστηκε για να υποστηρίξει τον σύγχρονο επαγγελματία στις παρούσες μεταβατικές συνθήκες. Με έξι νέα μοντέλα, η νέα γενιά φορητών υπολογιστών ThinkBook συνδυάζει μια φιλοσοφία μοντέρνου σχεδιασμού με χαρακτηριστικά που έχουν δημιουργηθεί για έναν κόσμο «εργασίας από οπουδήποτε». Αυτοί οι φορητοί υπολογιστές διαθέτουν μια ξεχωριστή νέα εμφάνιση με κομψό δίχρωμο κάλυμμα και εξαιρετικά μικρά bazels οθόνης για συναρπαστικές εμπειρίες θέασης. Το ThinkBook 15 Gen 2 i προσφέρει εξαιρετική ταχύτητα και παραγωγικότητα με επεξεργαστές Intel Core 11ης γενιάς, γραφικά Intel Iris Xe1, Thunderbolt 4 και ευέλικτες επιλογές αποθήκευσης. Για πρώτη φορά στην ιστορία των φορητών υπολογιστών, το ThinkBook 15 Gen 2 i διατίθεται με προαιρετικά ενσωματωμένα ασύρματα ακουστικά για εύκολη συνεργασία. Το ThinkBook 13s Gen 2 i με προαιρετική οθόνη WQXGA εξασφαλίζει ανεμπόδιστη φορητή απόδοση, με την πλατφόρμα Intel Evo 3 σε ένα ελαφρύ πακέτο που μεταφέρεται εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο ή από γραφείο σε γραφείο. Το ThinkBook 14s Yoga i, το πρώτο ThinkBook 2 σε 1 με την ευέλικτη λειτουργία του, διευκολύνει τη μετατροπή οποιουδήποτε χώρου σε ζώνη εργασίας.

lenovo-thinkvision-t27hv-20.jpg

Η Lenovo παρουσιάζει επίσης μια νέα ThinkVision οθόνη, την ThinkVision T27hv-20 USB-C Hub με το καινοτόμο Κέντρο Eλέγχου Oθόνης Lenovo - ThinkColor. Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις συνεργασίας ενός υβριδικού μοντέλου εργασίας, η οθόνη 27 ιντσών διαθέτει κάμερα 1080p IR / RGB, μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου και ενσωματωμένα ηχεία για άνετες τηλεδιασκέψεις. Η διασφάλιση της ιδιωτικότητας των συνομιλίων σας ενισχύεται με το Smart Guard που θολώνει την οθόνη μόλις κοιτάξετε αλλού ή απομακρυνθείτε, ενώ ανιχνεύει όποιον άλλον κοιτάζει την οθόνη σας. Η λειτουργία Smart Energy απενεργοποιεί την οθόνη όταν απομακρύνεστε από το γραφείο σας, εξοικονομώντας ενέργεια και προστατεύοντας τα δεδομένα σας.

Σχεδιάζουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες διαφορετικών χρηστών, αλλά εφαρμόζουμε την ίδια, εξυπνότερη προσέγγιση για κάθε έναν. Ενισχύουμε τον προηγμένο εξοπλισμό με έξυπνες λύσεις λογισμικού που βοηθούν τον χρήστη να εξοικειωθεί με τις σύνθετες ρυθμίσεις του display και να διεξάγει πολλαπλές εργασίες παράλληλα, ελέγχοντας τες από ένα και μόνο παράθυρο multi-display control, ενώ παράλληλα προσφέρει εύκολη διαχείριση δεδομένων από απόσταση, για διαχειριστές πληροφορικής. Στην πλατφόρμα λογισμικού Lenovo Display Control Center, έχουμε διαμορφώσει δύο διαφορετικές εκδόσεις, για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες διαφορετικών χρηστών: την ThinkColor για επιχειρήσεις και την Lenovo Artery για οικιακή χρήση.

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMBs) χρειάζεται να αγκαλιάσουν το μέλλον της εργασίας από οπουδήποτε

Καθώς τα επιχειρηματικά μοντέλα εξελίσσονται απαιτώντας μεγαλύτερη ευελιξία εργασίας των υπαλλήλων, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να προσαρμόζονται γρήγορα προκειμένου να ενδυναμώνεται το εργατικό τους δυναμικό. Μια έρευνα για ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων από την Intermedia και την Sapio Research, δείχνει ότι οι περισσότερες από τις μισές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μάλλον θα διατηρήσουν μακροπρόθεσμα αυξημένο ποσοστό εξ αποστάσεως εργαζομένων. Με τις προσδοκίες από τις συσκευές εργασίας μεγαλύτερες από ποτέ, το ThinkBook προσφέρει μια σειρά σύγχρονων επιχειρηματικών φορητών υπολογιστών που είναι διαισθητικοί στη χρήση, ενώ παράλληλα διαθέτουν χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την αυξημένη παραγωγικότητα και την αποτελεσματική συνεργασία.

Ακολουθούν ορισμένες επισημάνσεις πάνω στην διευρυμένη νέα σειρά προϊόντων:

lenovo-thinkbook-13s-gen-2-i.jpg

ΤhinkBook 13s Gen2i

  • Kατασκευασμένο σε συνεργασία με την Intel, το ThinkBook 13s Gen 2 i με προαιρετική οθόνη WQXGA έχει δοκιμαστεί, συγχρονιστεί και επαληθευτεί ώστε να πληρεί τις προϋποθέσεις ποιότητας της πλατφόρμας Intel Evo, με όλες τις προδιαγραφές hardware και βασικούς στόχους εμπειρίας χρήσης σχετικά με την ανταπόκριση της συσκευής, την αυτόματη εκκίνηση λειτουργίας, την διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την γρήγορη φόρτιση3, χαρακτηριστικά που τον καθιστούν έναν εξαιρετικό φορητό υπολογιστή για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας.
  • Το Thunderbolt 4, με προαιρετική αποθήκευση PCIe Gen 4 και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, σας κρατά παραγωγικούς καθ 'όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας.
  • Οθόνη υψηλής ανάλυσης 13,3 ιντσών, νέος λόγος διαστάσεων 16:10 που προσφέρει αναλογία οθόνης προς σώμα 90%, εξαιρετικά στενά bezels και προαιρετική λειτουργία αφής.
  • Τα ψηφιακά meetings ενισχύονται με μικρόφωνα που μπορούν να εναλλάσσουν τρείς διαφορετικές λειτουργίες ήχου: ιδιωτικό, κοινόχρηστο και ήχο περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας μια καλύτερη εμπειρία meeting, όπου κι αν βρίσκεστε.
lenovo-14s-yoga-i.jpg

ThinkBook 14s Yoga i

  • Το Smart Pen συγχρονίζεται με τη συσκευή σας. Βγάλτε το Pen από τη θήκη του όσο είσαστε σε modern standby mode και η εφαρμογή λήψης σημειώσεων ανοίγει αυτόματα. Όταν είστε συνδεδεμένοι στα Windows 10, οι συντομεύσεις του Windows Ink είναι έτοιμες για χρήση μόλις πιάσετε το στυλό.
  • Η ισχύς των επεξεργαστών Intel Core 11ης γενιάς και η ευελιξία του form factor Yoga επιτρέπει την απρόσκοπτη μετάβαση από το ένα mode στο άλλο, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Το Thunderbolt 4 και οι θύρες USB-C διευκολύνουν την συνδεσιμότητα μεταξύ εξαιρετικά γρήγορων περιφερειακών και οθονών.
  • Το 14s Yoga διατίθεται στο γνωστό γκρι μεταλλικό ThinkBook, αλλά μια περιορισμένη έκδοση Abyss Blue είναι διαθέσιμη προσθέτοντας ακόμη ένα τόνο κομψότητας.
lenovo-thinkbook-15-gen-2-i.jpg

ThinkBook 15 Gen 2 i

  • Τα ενσωματωμένα ασύρματα ακουστικά ThinkBook μπορούν να αποθηκευτούν στον φορητό υπολογιστή, προσφέρουν μια εντελώς νέα εμπειρία ήχου. Τα ακουστικά φορτίζονται αυτόματα όταν αποθηκεύονται και συνδέονται στον ήχο του φορητού υπολογιστή, αμέσως όταν τα βγάζετε από τη θήκη τους. Η σίγαση ή μη σίγαση του ήχου κατά τη διάρκεια των κλήσεων είναι πανεύκολη, με ένα διπλό πάτημα στα ακουστικά. Εξοπλισμένα με διπλά μικρόφωνα και ακύρωση θορύβου περιβάλλοντος, αυτά τα ακουστικά κάνουν τις ψηφιακές συναντήσεις ακόμα πιο αποτελεσματικές.
  • Ευέλικτες επιλογές αποθήκευσης που περιλαμβάνουν συνδυασμό μονάδας Hard disk (HDD) και μονάδα Solid-state (SSD) ή dual SSD.
  • Το Modern Standby επιτρέπει μια always on /always connected εμπειρία που διασφαλίζει ότι ο υπολογιστής σας είναι έτοιμος τη στιγμή που τον χρειάζεστε, ενώ λαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακόμη και με το καπάκι κλειστό.
  • Εργάζεστε εξ αποστάσεως και χρειάζεστε υποστήριξη; Το πλήκτρο παροχής υπηρεσιών βοηθά τους χρήστες να φτάσουν στην υποστήριξη της Lenovo με το πάτημα ενός κουμπιού, συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών της συσκευής, όπως ο σειριακός αριθμός.

Η Lenovo ανακοινώνει επίσης σήμερα το ευρύ χαρτοφυλάκιο ThinkBook που υποστηρίζεται από επεξεργαστές Intel Core 11ης γενιάς ή επεξεργαστές AMD Ryzen 4000 και ενημερωμένες σειρές ThinkPad E σχεδιασμένες για SMB, όπως,

  • ThinkBook 15p i: Φορητός υπολογιστής υψηλής απόδοσης με γραφικά NVIDIA GTX 1650Ti και οθόνη με πιστοποίηση X-Rite Pantone
  • ThinkBook 15 Gen 2 AMD: Φορητός υπολογιστής με επεξεργαστές AMD Ryzen 4000 Series
  • ThinkBook 14 Gen 2: Φορητός υπολογιστής 14 ιντσών με επεξεργαστές Intel ή AMD
  • ThinkBook 14s Gen 2: Με επεξεργαστές Intel ή AMD. Λεπτός και ελαφρύς φορητός υπολογιστής 14 ιντσών που θα είναι διαθέσιμος σε επιλεγμένες αγορές
  • ThinkBook 13s Gen 2 AMD: Ελαφρύς φορητός υπολογιστής με επεξεργαστές AMD Ryzen 4000 Series Mobile
  • ThinkPad E14 και E15 Gen 2: 11ης γενιάς με επεξεργαστές Intel Core και δυνατότητες ThinkPad
lenovo-tech.jpg

Η Τεχνολογία στην Εποχή της Ευέλικτης Εργασίας

Η ατομική και συνεργατική παραγωγικότητα αντιμετωπίζουν πρωτοφανείς προκλήσεις, αλλά οι επιχειρήσεις μπορούν τώρα να αποκομίσουν τα οφέλη μεγαλύτερης ευελιξίας, διασφαλίζοντας ότι οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση στη σωστή τεχνολογία για να εξοπλίσουν το χώρο εργασίας τους. Είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι, τα καθαρά γραφεία βελτιώνουν την παραγωγικότητα και δημιουργούν μια αίσθηση ευεξίας, ενώ έχοντας μια premium οθόνη - βελτιστοποιημένη για συνεργασία, μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω την απόδοση

Το νέο ThinkVision T27hv-20 είναι μια οθόνη 27 ιντσών ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει συνδέσεις USB-C με ένα μόνο καλώδιο για καθαρό γραφείο, ενώ περιλαμβάνει βελτιστοποιημένες λειτουργίες ειδικά σχεδιασμένες για ψηφιακές συσκέψεις με ήχο και εικόνα. Με εργονομική βάση που επιτρέπει την ανύψωση, κλίση και περιστροφή, η οθόνη διαθέτει κάμερα IRRGB 1080p με ρυθμιζόμενη γωνία, προσφέρει ευκρινείς εικόνες και περιλαμβάνει κλείστρο για προστασία. Δύο μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου που περιλαμβάνονται στον μηχανισμό της κάμερας, σε συνδυασμό με ενσωματωμένα ηχεία, προσφέρουν καθαρό ήχο στη μεταφορά της φωνής σας. Εάν η συζήτησή σας είναι εμπιστευτική, η οθόνη περιλαμβάνει θύρα ήχου και πρακτικό γάντζο ακουστικών για να βελτιώσετε περαιτέρω την αίσθηση του καθαρού γραφείου.Τα χαρακτηριστικά της οθόνης ThinkVision T27hv-20 περιλαμβάνουν:

  • Οθόνη 27 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1440 και σχεδόν αόρατα bezels
  • Ενσωματωμένη κάμερα 1080p IRRGB, μικρόφωνα και ηχεία για εύκολη τηλεδιάσκεψη
  • Το USB-C Hub παρέχει δυνατότητα σύνδεσης με ένα μόνο καλώδιο μέσω του οποίου έχετε μεταφορά δεδομένων, βίντεο και Ethernet, ενώ παράλληλα μπορεί να τροφοδοτεί και να φορτίζει συσκευές έως και 90W. Το Hub περιλαμβάνει επίσης τέσσερις θύρες USB 3.2 Gen1 για άμεση σύνδεση συμβατών εξωτερικών συσκευών
  • Το Smart Traffic Light, με κόκκινο φωτισμό στην κάμερα web, προειδοποιεί τους συναδέλφους ή τα μέλη της οικογένειάς σας ότι βρίσκεστε σε κλήση συνδιάσκεψης
  • Η πιστοποίηση TÜV Rheinland Eye Comfort και Eyesafe βοηθά στην προστασία των ματιών σας, χωρίς να παραμορφώνει τα χρώματα της οθόνης, μέσω της τεχνολογίας Natural Low Blue Light

Lenovo Display Control Center - ThinkColor για τους τελικούς χρήστες για την καλύτερη διαχείριση των ρυθμίσεων οθόνης και το απρόσκοπτο multitasking, ενώ προσφέρει εύκολη διαχείριση από απόσταση στους διαχειριστές πληροφορικής.

Loading