Nest Mini: Η νέα γενιά του έξυπνου ηχείου με σημαντικές βελτιώσεις

Από τις συσκευές που περιμέναμε ότι θα δούμε στην παρουσίαση της Google είναι και το Nest Mini, καθώς πέρασε αρκετός καιρός χωρίς να κυκλοφορήσει νέο μοντέλο μετά το Home Mini. Το νέο έξυπνο ηχείο διαθέτει σύστημα για να το κρεμάς στον τοίχο και η κατασκευή του έχει γίνει από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Το ηχείο έχει βελτιωθεί σε τέτοιο βαθμό έτσι ώστε να προσφέρει πιο γεμάτο ήχο με μπάσα διπλάσιας έντασης. Έχουν τοποθετηθεί τρία μικρόφωνα (αντί των 2 του Home Mini), άρα θεωρητικά το Nest Mini θα σε ακούει καλύτερα, ταχύτερος επεξεργαστής για εκτέλεση των εντολών από τον Google Assistant με μεγαλύτερη ταχύτητα και τεχνολογία υπερήχων που βοηθά τη συσκευή να καταλαβαίνει πότε πλησιάζει ο χρήστης με σκοπό να φωτίσει τα κουμπιά της έντασης του ήχου.

Ξεχάστε, πάντως, υποδοχή 3.5mm για ακουστικά ή έστω λειτουργία ξυπνητηριού. Το Nest Mini είναι ένα καθαρά απλό ηχείο που κάνει τα βασικά με καλύτερη ποιότητα ήχου και ταχύτερη ανταπόκριη. Θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου τιμή $49 (όπως ο προκάτοχος του) σε χρώματα Charcoal, Chalk, Coral και Sky.

Loading