Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, όταν το gaming συναντά ένα από τα κορυφαία anime studios το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! [Video]

Όσοι έχετε ασχοληθεί με τον χώρο των anime, πιθανότατα θα έχετε ακουστά το Studio Ghibli ή στη χειρότερη θα έχετε παρακολουθήσει κάποια από τις anime ταινίες Castle in the Sky, Howl's Moving Castle και Princess Mononoke. Αν όχι, σίγουρα η εικόνα που βλέπετε παρακάτω θα σας θυμίζει κάτι από τα παιδικά σας χρόνια.

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

Για να καταλήξουμε κάπου, το εν λόγω studio αποφάσισε να συνεργαστεί με την Level 5 για τη δημιουργία ενός video game που πραγματικά δεν έχει προηγούμενο, τουλάχιστον σε επίπεδο γραφικών. Αυτό είναι το Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, το οποίο έχει κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PS3 στην Ιαπωνία από το 2011 σημειώνοντας τρομερή επιτυχία και τώρα κερδίζει παγκόσμια αναγνώριση (και προβολή) επειδή κυκλοφορεί η έκδοση στην Αγγλική γλώσσα.

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Screenshot

Το παιχνίδι είναι ένας συνδυασμός RPG με action-adventure, όπου ο gamer χάνεται μεταξύ παιχνιδιού και υψηλής ποιότητας animation film, με την ιστορία να περιστρέφεται γύρω από τον Oliver, ένα 13χρονο παιδί που περιπλανάται μεταξύ του πραγματικού και ενός φανταστικού κόσμου σε μια προσπάθεια να σώσει τη νεκρή μητέρα του (χμμμ, μου θύμισε ελαφρώς το Full Metal Alchemist...). Ο κόσμος είναι τεράστιος και ο παίκτης μπορεί να περιπλανηθεί και να αλληλεπιδράσει με οτιδήποτε συναντήσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από τα μεγαλύτερα gaming sites στον κόσμο!

Σας αφήνουμε να απολαύσετε τα videos και θα επανέλθουμε με πλήρες review μόλις το πάρουμε στα χέρια μας:

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Screenshot 1

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Screenshot 2

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Screenshot 3

Loading