Nintendo Switch: Επιτέλους μπορείς να συνδέσεις Bluetooth ακουστικά

Χρειάστηκε να περάσουν 4 χρόνια από το λανσάρισμα του Nintendo Switch και να φτάσουμε στο firmware update 13.0.0 για να ξεκλειδώσει επιτέλους η Nintendo τη δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth ακουστικών - ηχείων με τη φορητή παιχνιδοκονσόλα της.

Με τη νέα αναβάθμιση που διανέμεται από σήμερα για το Nintendo Switch θα δείτε την επιλογή Bluetooth Audio στο μενού των ρυθμίσεων και ενεργοποιώντας την θα μπορείτε να συνδέσετε τα ασύρματα ακουστικά σας με ευκολία. Υπάρχουν, πάντως, ορισμένοι περιορισμοί που πρέπει να καταγραφούν.

Καταρχάς, δεν είναι εφικτό να έχεις ταυτόχρονα συνδεδεμένα τα ακουστικά και δύο ασύρματα τηλεχειριστήρια στο Nintendo Switch, επομένως, ξεχνάς το τοπικό multiplayer. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να διατηρήσεις αποθηκευμένες έως 10 συσκευές ήχου στο Nintendo Switch, αλλά μόνο μία μπορεί να είναι ενεργή κάθε φορά, ενώ τα μικρόφωνα Bluetooth δεν λειτουργούν στα multiplayer games. Τέλος, δεν υπάρχει διακόπτης άμεσης αποσύνδεσης της Bluetooth συσκευής σου και θα πρέπει είτε να την απενεργοποιείς είτε να μεταβαίνεις στις ρυθμίσεις για να κλείσεις το Bluetooth Audio.

Είναι μια αρχή και ενδεχομένως με μελλοντικά firmware updates να δούμε βελτιώσεις για να διευκολυνθούν περισσότερο οι χρήστες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading