Nintendo Switch: Φουντώνουν οι φήμες για την δεύτερη γενιά

Με πολύ φρέσκια την είδηση της 10ετης συμφωνίας που έκλεισαν Microsoft και Nintendo σχετικά με το Call of Duty, η επόμενη «αγωνία» για τους φίλους της Ninty δεν είναι άλλη από την επόμενη γενιά του Nintendo Switch. Είναι γεγονός ότι η Nintendo έχει αποφύγει με σθένος να απαντήσει σε οποιαδήποτε φήμη κυκλοφορεί, αλλά με την πρώτη γενιά της φορητής παιχνιδοκονσόλας να έχει κλείσει 6ετία δεν θα ήταν παράξενο να δουλεύει ήδη επάνω στην επόμενη.

Οι νέες πληροφορίες που ήρθαν στην δημοσιότητα προέρχονται από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου, την περίφημη CMA που εξετάζει αυτήν την περίοδο την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft. Η CMA αποκάλυψε ότι η Nintendo εργάζεται ήδη επάνω στην επόμενη γενιά του Nintendo Switch και αναφέρει πως θα προσφέρει τις ίδιες online δυνατότητες με το original με προσθήκη υπηρεσίας cloud gaming.

Πέρα από την δεύτερη γενιά Nintendo Switch, το ενδεχόμενο να προστεθεί υπηρεσία cloud gaming θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τους κατόχους Switch, καθότι οι online αγορές τους χάνονται όταν μεταφέρουν τον λογαριασμό τους από το ένα Switch στο άλλο. Επίσης, τι καλύτερο από μια cloud gaming υπηρεσία που θα σου δίνει άμεση πρόσβαση στα παιχνίδια των παλαιότερων παιχνιδοκονσολών της Nintendo; Πιθανότατα θα υπάρξουν και βελτιώσεις στα συστήματα multiplayer και chat, ενώ ευελπιστούμε πως θα μπορείς να μεταφέρεις αυτούσιο τον λογαριασμό Nintendo Switch Online στη νέα παιχνιδοκονσόλα.

Αρκετοί αναλυτές πιστεύουν ότι το επερχόμενο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom θα είναι η τελευταία πραγματικά μεγάλη κυκλοφορία για το Nintendo Switch και δεν θα προκαλούσε εντύπωση αν βλέπαμε το Nintendo Switch 2 (ή όπως αλλιώς μπορεί να το ονομάσει η εταιρεία) μέσα στο 2024.

[via]

Loading