Nintendo Wii 2: Ισχυρότερο από Xbox 360 και PS3, φήμες για παρουσίαση το καλοκαίρι!

Οι φήμες για την κυκλοφορία του Wii 2 έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, αφού μετά από σχεδόν 5 χρόνια κυριαρχίας, η Nintendo βλέπει τη Microsoft να την ξεπερνά, χάρι στον αισθητήρα Kinect που έδωσε νέα ώθηση στο Xbox 360.

Η πρώτη αντίδραση της Nintendo ήταν να μειώσει την τιμή του Wii, αλλά ο άσσος στο μανίκι είναι μια νέα παιχνιδοκονσόλα HD, η οποία αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί στην έκθεση E3 2011 (διεξάγεται τον Ιούνιο στο Los Angeles).

Μέχρι στιγμής μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν για τη νέα παιχνιδοκονσόλα της Nintendo, αφού ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ονομασία της (Wii 2, Wii HD ή κάτι άλλο;), ενώ παλαιότερα αναφέρθηκε ότι θα διαθέτει Blu-ray drive.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πηγές των ιστοσελίδων Kotaku και GameInformer, αναμένεται ότι θα είναι ισχυρότερο από τα Xbox 360 και PlayStation 3. Επίσης, φαίνεται ότι η Nintendo έχει αρχίσει να παρουσιάζει το νέο της προϊόν στους κατασκευαστές παιχνιδιών, έτσι ώστε να έχουν έτοιμους τους τίτλους τους για την επίσημη κυκλοφορία στα τέλη του 2012.

Θα καταφέρει να πάρει και πάλι το πάνω χέρι στο χώρο του gaming; Η απάντηση είναι πιθανότατα καταφατική, αφού μας έχει συνηθίσει σε απίστευτα διασκεδαστικές παιχνιδομηχανές, χαμηλού κόστους, αν και έχουμε μια ένσταση στο θέμα του hardware.

Loading