Nokia 5.4: Επίσημα το νέο προσιτό smartphone της εταιρείας

Η HMD Global ανακοίνωσε επίσημα το Nokia 5.4, ένα νέο mid-range smartphone που θα κυκλοφορήσει σε αποχρώσεις Blue και Purple στην Ευρώπη στα €189, χωρίς να προσφέρει ιδιαίτερα μεγάλες αναβαθμίσεις σε σύγκριση με το προηγούμενο Nokia 5.3 που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο.

Το Nokia 5.4 έρχετραι με οθόνη 6.39’’ HD+ με notch σταγόνα, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 662, 4GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), τετραπλή κάμερα 48MP + 5MP ultrawide + 2MP macro + 2MP depth, εμπρόσθια selfie κάμερα 16MP, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, dualSIM, WiFi, Bluetooth, NFC, GPS, 4G LTE, FM radio, λειτουργικό σύστημα Android 10, μπαταρία 4000mAh και υποδοχές USB Type-C και 3.5mm headphone jack.

nokia-54.jpg

Όπως τόνισε η εταιρεία, το Nokia 5.4 θα λάβει την αναβάθμιση στο Android 11 μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading