Nvidia GeForce Now: Αυτά είναι τα συμβατά video games μέχρι στιγμής

Λίγες ημέρες μετά το λανσάρισμα της web έκδοσης του GeForce Now (μέσω Chrome σε Mac και Windows), η Nvidia δημοσιεύει για πρώτη φορά μια λίστα με τα παιχνίδια που υποστηρίζονται από τη game streaming υπηρεσία μέχρι στιγμής.

Η εταιρεία αφαίρεσε πρόσφατα και την ταμπέλα “beta” για να τονίσει πως το GeForce Now λειτουργεί πλέον κανονικά χωρίς προβλήματα, ενώ με τη δημοσίευση της λίστας φροντίζει να δείξει πως εμπλουτίζει σιγά σιγά τον κατάλογο και ότι σταδιακά θα ξεπεράσει τα προβλήματα που προέκυψαν λίγο μετά το αρχικό λανσάρισμα της με την αποχώρηση αρκετών σημαντικών συμπαικτών.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα συμβατά παιχνίδια από εδώ (είναι πολύ μεγάλη για να την περάσουμε μέσα σε ένα άρθρο) ούτως ώστε να δείτε εύκολα αν τα παιχνίδια που έχετε αγορασμένα (π.χ. από Steam, Epic και GOG) μπορούν να γίνουν streamed από το GeForce Now. Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει και η δυνατότητα να συνδέσετε τον λογαριασμό Steam (αρκεί να είναι public το προφίλ σας στην πλατφόρμα της Valve) έτσι ώστε να εμφανιστούν στη βιβλιοθήκη σας στο GeForce Now τα συμβατά παιχνίδια που έχετε στην κατοχή σας.

Τι είναι το Nvidia GeForce Now

Αποτελεί ουσιαστικά μια πλατφόρμα για να παίζεις παιχνίδια που έχεις ήδη αγορασμένα από τα Steam, Play, Epic Games Store, battle.net κλπ. σχεδόν σε οποιαδήποτε οθόνη και ανεξάρτητα από τις δυνατότητες του υπολογιστή σου, μιας και η επεξεργασία τους γίνεται στους servers της εταιρείας.

Υπάρχουν, βέβαια, ορισμένοι σημαντικοί περιορισμοί. Σε αυτές τις πρώτες ημέρες λειτουργίας δεν υποστηρίζονται όλοι οι τίτλοι, η προσφερόμενη ανάλυση φτάνει έως 1080p@60fps, στη δωρεάν χρήση μπορείς να παίζεις για μία ώρα σε κάθε session με αναμονή, ενώ στη συνδρομή των €5.49/μήνα σου δίνεται περιθώριο 6 ωρών για κάθε session και θεωρητικά μικρότερη αναμονή.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading