London Olympic Games 2012: Όλη η social δράση των αθλητών στο επίσημο portal της ΔΟΕ!

IOC Hub

Δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι ο κόσμος του Internet (social networks, ιστοσελίδες, blogs κλπ.) θα έχει έντονη παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή) αποφάσισε να συμβαδίσει με τα σημερινά δεδομένα και δημιούργησε ένα social portal για τους Αγώνες, με τον τίτλο Olympic Athletes' Hubs.

Η ιστοσελίδα αναμένεται ότι θα αποτελέσει τον online προορισμό όσων θέλουν να μαθαίνουν νέα και να παρακολουθούν την "κοινωνική" παρουσία των αγαπημένων τους αθλητών (ή χωρών) σε Facebook και Twitter, συμμαζεμένα σε ένα μέρος. Ακόμη, Οι χρήστες μπορούν να κάνουν login με Facebook ή Twitter account, να αφήνουν σχόλια, likes, tweets κλπ., ενώ κάθε ημέρα θα υπάρχει featured αθλητής στον οποίο θα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις.

Michael Phelps IOC

Να σημειωθεί ότι η ΔΟΕ δημιούργησε επίσημο Twitter account (@olympics), Instagram account, Google+ Page και θα στήσει σύντομα διάφορα blogs στο Tumblr για τα διάφορα αθλήματα. Όλα τα παραπάνω θα βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία με το Olympic Athletes' Hub.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ.

[via TechCrunch]

 

Loading