Άντρας προσποιείται νεαρό κορίτσι στο Facebook για να προσελκύει σεξουαλικά ανήλικα αγόρια!

O 42χρονος James Dollins συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση και παιδική πορνογραφία σε βάρος έφηβων αγοριών.

Για να τα προσελκύει, μάλιστα, δημιούργησε μέχρι και ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook, προσποιούμενος ότι ήταν ένα όμορφο 19χρονο κορίτσι από το Πανεπιστήμιο της Virginia με το όνομα Kelly Redkin!

Το αρρωστημένο του σχέδιο δεν άργησε να αποκαλυφθεί, όταν άρχισε να επικοινωνεί σε καθημερινή βάση με ένα 13χρονο αγόρι. Προσποιούμενος ότι ήταν η Kelly Redkin, αντάλλασε με το νεαρό αγόρι μηνύματα και δώρα, ενώ του ζητούσε γυμνές φωτογραφίες του.

Η μητέρα του αγοριού άρχισε να γίνεται καχύποπτη και ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία ανακάλυψε ότι δεν υπήρχε Kelly Redkin παρά μόνο ένας ανώμαλος άντρας!

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που o Dollins πλησίαζε νεαρά αγόρια. Συνολικά από τον Οκτώβριο του 2010, κατηγορείται για 10 περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων και 5 υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας.

Η αστυνομία δεν έχει εξακριβώσει μέχρι στιγμής από που ξεσήκωσε τις φωτογραφίες της Kelly Redkin, αλλά πιθανότατα ανήκουν σε κάποιο τυχαίο κορίτσι στο Facebook που δεν έχει την παραμικρή ιδεά για το τι συνέβη…

[πηγή wtvr]

This entry was posted in Facebook, Featured, Misc. Bookmark the permalink.