OnePlus 10 Pro: Διέρρευσαν σχεδόν όλα τα specs του

Πριν από μερικές ημέρες ήρθαν στη δημοσιότητα ορισμένα renders του OnePlus 10 Pro για να πάρουμε μια πρώτη εικόνα από την εμφάνιση της νέας ναυαρχίδας της εταιρείας. Παρότι είναι αρκετά νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, οι διαρροές συνεχίζονται από τον @Onleaks, ο οποίος αυτή τη φορά επιστρέφει με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Το OnePlus 10 Pro αναμένεται με οθόνη 6.7’’ OLED QHD+ 120Hz, επεξεργαστή octa-core Snapdragon 8 Gen1, 8GB/12GB μνήμη RAM LPDDR5, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1, τριπλή κάμερα 48MP + 50MP ultrawide + 8MP telephoto (3.3x οπτικό zoom), εμπρόσθια κάμερα 32MP, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi 6, Bluetooth 5.2, GPS, NFC, 5G, λειτουργικό σύστημα Android 12 με ColorOS UI, μπαταρία 5000mAh με φορτιστή 125W (!), υποδοχή USB Type-C και κατασκευή πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη.

Αρχίζει να συμπληρώνεται η εικόνα για το OnePlus 10 Pro, αλλά μέχρι να ξεκινήσει η ίδια η εταιρεία τις επίσημες αποκαλύψεις της θα διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας για την εγκυρότητα των προαναφερθέντων.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Loading