OnePlus 7T Pro: Επίσημο render αποκαλύπτει την εμφάνιση της premium έκδοσης

Για το OnePlus 7T οι διαρροές είναι σαφέστατα περισσότερες τις τελευταίες εβδομάδες, με τη συμμετοχή μάλιστα και της εταιρείας, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής κάτι επίσημο για το πιο premium μοντέλο, το OnePlus 7T Pro. Ας είναι καλά ο onleaks και οι συνεργάτες του, καθώς η εικόνα που δημοσίευσαν πρακτικά μας αποκαλύπτει την εμφάνιση του τελευταίου.

Είναι εμφανές ότι το OnePlus 7T Pro θα κυκλοφορήσει και αυτό σε χρωματική επιλογή "Haze Blue", με τον σχεδιασμό του να είναι αρκετά διαφορετικός σε σύγκριση με το "απλό" μοντέλο. Η τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος είναι τοποθετημένη σε κάθετη διάταξη και όχι σε κυκλικό camera module, ενώ στην πρόσοψη διακρίνουμε all-screen οθόνη και την εμπρόσθια κάμερα κρυμμένη σε pop-up μηχανισμό που αναδύεται από το επάνω μέρος της συσκευής.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών δεν έχουμε κάτι και είναι γεγονός ότι δεν περιμένουμε συνταρακτικές διαφορές σε σύγκριση με το OnePlus 7T. Θα τα μάθουμε όλα την επόμενη εβδομάδα στην παρουσίαση της 26ης Σεπτεμβρίου 2019 στην Ινδία, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

[via]

Loading