OnePlus 8 Lite: Πρώτα renders για το mid-range μοντέλο

Μετά από αρκετά χρόνια φαίνεται ότι η OnePlus θα επιχειρήσει εκ νέου να κυκλοφορήσει mid-range συσκευή. Η τελευταία απόπειρα ήταν το OnePlus X το 2015. Όπως αποκαλύπτει ο περίφημος leakster OnLeaks σε συνεργασία με την ιστοσελίδα 91Mobiles, η εταιρεία ετοιμάζει το OnePlus 8 Lite και πιθανότατα θα ακολουθήσει το αρκετά επιτυχημένο μοντέλο των Samsung και Huawei, με μια ελαφρώς υποδεέστερη έκδοση που θα στοιχίζει αρκετά λιγότερο από τα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro.

Από τα renders που βλέπουμε, το OnePlus 8 Lite αναμένεται με all-screen flat οθόνη 6.4’’ ή 6.5’’ OLED και οπή κεντρικά επάνω, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, υποδοχή USB Type-C (όχι 3.5mm headphone jack), ενώ στο πίσω μέρος διακρίνουμε ένα αρκετά μεγάλο ορθογώνιο camera module στην επάνω αριστερή γωνία με δύο αισθητήρες + ToF και LED flah. Με μια πρώτη ματιά θα λέγαμε ότι θυμίζει αρκετά το Samsung Galaxy S11e.

Είναι αρκετά νωρίς να μιλάμε για τη σειρά OnePlus 8, ωστόσο, ο OnLeaks είναι αποδεδειγμένα έγκυρος στις διαρροές του. Η λογική λέει ότι θα δούμε το OnePlus 8 Lite και τα άλλα δύο μοντέλα μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2020.


[via]

Photo Gallery

Loading