Samsung Galaxy S11e: Αποκαλύπτεται σε renders και 360° video

Σε μεγάλα κέφια ο OnLeaks, καθώς μόλις μία ημέρα μετά τη δημοσίευση renders για το Samsung Galaxy S11, σήμερα επιστρέφει με τα αντίστοιχα renders και ένα 360° video για μια ακόμη έκδοση της επόμενης ναυαρχίδας της εταιρείας.

Ο λόγος για το Samsung Galaxy S11e, το οποίο θα ακολουθήσει τον σχεδιασμό της βασικής έκδοσης με ορθογώνιο camera module στην επάνω αριστερή γωνία στο πίσω μέρος, αλλά θα διαθέτει τρεις αισθητήρες (4 θα έχει το Galaxy S11) και είναι εξαιρετικά πιθανό πως ο κύριος αισθητήρας θα είναι 108MP. Οι άλλοι δύο αισθητήρες θα είναι λογικά με υπερευρυγώνιο φακό και τηλεφακό αντίστοιχα, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα προσφέρουν τις ίδιες δυνατότητες με αυτούς του βασικού μοντέλου (π.χ. 5x οπτικό zoom).

Η κατασκευή του Samsung Galaxy S11e αναμένεται με μεταλλικό περίγραμμα και γυαλί εμπρός και πίσω, δεν θα διαθέτει υποδοχή 3.5mm headphone jack και στο κάτω μέρος θα υπάρχει υποδοχή USB Type-C και το ηχείο. Η οθόνη αναμένεται με μέγεθος 6.3’’, οπή κεντρικά επάνω για τη selfie κάμερα, ελάχιστα bezels και κυρτές πλευρές, ενώ οι διαστάσεις που δίνει ο OnLeaks είναι 151.7 x 69.1 x 7.9mm.

Για να δούμε!

[via]

Photo Gallery

Loading