OnePlus 8T Concept: Η νέα ιδέα της εταιρείας για smartphone με πλάτη που αλλάζει χρώματα και μοτίβο

Η OnePlus ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο ένα νέο concept για smartphone με ονομασία…OnePlus 8T Concept, το οποίο έρχεται ως ακόμα μία ιδέα από την εταιρεία για τη χρήση διαφορετικού υλικού στο πίσω μέρος μετά το περυσινό OnePlus Concept One που διάθετε ηλεκτροχρωμικό γυαλί για να κρύβει τους αισθητήρες της κάμερας στο πίσω μέρος όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Αυτή τη φορά, στο OnePlus 8T Concept έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος το ECMF (Electronic Color, Material and Finish), το οποίο αλλάζει το μοτίβο και τον χρωματισμό στο πίσω μέρος ανάλογα με την ενέργεια που εκτελεί τη δεδομένη στιγμή. Στο video μπορείτε να δείτε διαφορετικές “αντιδράσεις” στην πλάτη όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση ή ειδοποίηση, αλλά και ρυθμικές εναλλαγές για να βοηθήσει τον χρήστη εάν θέλει να εκτελέσει ασκήσεις αναπνοής.

oneplus-8t-concept-1.jpg

Το ECMF διαθέτει ενσωματωμένο mmWave module για την αναγνώριση πολύ μικρών (έως και ανεπαίσθητων) κινήσεων π.χ. στο στήθος του χρήστη για την περίπτωση των ασκήσεων αναπνοής, και με τη βοήθεια αλγορίθμου Τεχνητής Νοημοσύσης αλλάζει το μοτίβο και τα χρώματα. Η εταιρεία ξεκαθαρίζει, επίσης, ότι το συγκεκριμένο mmWave module δεν έχει καμία σχέση με την τεχνολογία 5G.

Αντιλαμβάνεστε ότι το OnePlus 8T Concept δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά, αλλά το σκεπτικό πίσω από τη δημιουργία του έχει να κάνει με την εξερεύνηση νέων τρόπων αλληλεπίδρασης των χρηστών με τις φορητές συσκευές τους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading