OnePlus 8T: Με οθόνη 6.55'' AMOLED 120Hz και Snapdragon 865+

Η OnePlus επέστρεψε τρόπον τινά στις ρίζες της με το OnePlus Nord, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι άφησε στην άκρη την κλασική στρατηγική της για λανσάρισμα νέων premium smartphones κάθε 6 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες (πιθανότατα αρχές Οκτωβρίου) θα δούμε τη νέα σειρά OnePlus 8T, και ήδη έχουν έρθει στη δημοσιότητα οι πρώτες διαρροές για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του βασικού μοντέλου.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα AndroidCentral, το OnePlus 8T θα διαθέτει οθόνη 6.55’’ AMOLED FHD+ με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, άρα θα δούμε βελτίωση σε σύγκριση με τα 90Hz του OnePlus 8, και μάλιστα τα πρώτα renders αποκαλύπτουν επιστροφή σε flat panel με οπή επάνω αριστερά για την εμπρόσθια selfie κάμερα.

Στην πίσω κάμερα περιμένουμε τέσσερις αισθητήρες 48MP + 16MP ultrawide + 5MP macro + 2MP depth που μοιάζουν μεν περίπου ίδιοι με αυτούς του OnePlus 8, αναμένεται δε η χρήση νέας γενιάς αισθητήρων για να δούμε βελτίωση. Στο hardware λογικά θα έχουμε επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 865+ με 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ το λειτουργικό σύστημα θα είναι το OxygenOS 11 (βασισμένο στο Android 11).

[via]

Loading