OnePlus 9: Live φωτογραφία αποκαλύπτει τα σημαντικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του

Ακόμα μία ενδιαφέρουσα διαρροή για το OnePlus 9, την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, αυτή τη φορά μέσω μιας πραγματικής φωτογραφίας που υποτίθεται ότι μας δείχνει τη συσκευή και ταυτόχρονα αποκαλύπτει κάποια από τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και εσείς, στη συγκεκριμένη φωτογραφία η εμπρόσθια κάμερα βρίσκεται κεντρικά επάνω στην οθόνη και όχι σε οπή στην αριστερή γωνία, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα CAD renders που διέρρευσαν τον περασμένο μήνα. Επομένως, θα διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας για την “αλήθεια” τους.

Στο διά ταύτα, το OnePlus 9 αναμένεται με οθόνη 6.48’’ AMOLED ανάλυσης QHD+ και με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 888, επεξεργαστή γραφικών Adreno 660 GPU, έως 12GB μνήμη RAM LPDDR5, έως 512GB αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και τετραπλή κάμερα 48MP + 48MP + 8MP + 5MP, ενώ το λειτουργικό σύστημα θα είναι OxygenOS βασισμένο στο Android 11.

oneplus-9-twitter-leak.jpg

Ακούγεται και μια φήμη σχετικά με την ονομασία του, καθώς ειδικά για την αγορά της Κίνας ενδέχεται να κυκλοφορήσει ως OnePlus 888 επειδή ο αριθμός 8 θεωρείται τυχερός στην χώρα και προφανώς επειδή τον επέλεξε η Qualcomm αντί του 875 που περιμέναμε.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading