OnePlus 9: Νέα διαρροή αποκαλύπτει flat panel, φορτιστή 65W και ασύρματη φόρτιση

Στα μέσα Μαρτίου τοποθετούν οι περισσότεροι leaksters τα αποκαλυπτήρια των OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro, με την ιστοσελίδα 91mobiles να βγάζει στη φόρα σήμερα ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του βασικού μοντέλου σε συνέχεια όσων διέρρευσαν από τη live φωτογραφία της συσκευής πριν από μερικές ημέρες.

Σε αντίθεση, πάντως, με την προηγούμενη διαρροή, το 91mobiles ισχυρίζεται ότι η οπή της εμπρόσθιας κάμερας θα βρίσκεται επάνω αριστερά στην οθόνη και όχι κεντρικά. Κατά τ’ άλλα, κάνουν λόγο για flat panel στην οθόνη, μπαταρία χωρητικότητας 4500mAh με φορτιστή 65W, υποστήριξη ασύρματης φόρτισης σε ισχύ 30W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση. Τα χαρακτηριστικά της φόρτισης αναμένεται ότι θα είναι τα ίδια και για την έκδοση Pro.

Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αναμένουμε οθόνη 6.48’’ AMOLED ανάλυσης QHD+ και με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 888, επεξεργαστή γραφικών Adreno 660 GPU, έως 12GB μνήμη RAM LPDDR5, έως 512GB αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και τριπλή κάμερα 50MP + 20MP ultrawide + 12MP telephoto, ενώ το λειτουργικό σύστημα θα είναι OxygenOS βασισμένο στο Android 11.

Τέλος, το 91mobiles αναφέρει πως θα δούμε και έκδοση OnePlus 9 Lite με επεξεργαστή Snapdragon 865 και τιμή κοντά στα €500, κάτι που αν ισχύει καθιστά σαφές ότι τα άλλα δύο μοντέλα θα κινηθούν στις τιμές της premium κατηγορίας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading