OnePlus Nord 2 5G: Επίσημα το νέο «flagship killer» από €399

Η OnePlus προχώρησε πριν από λίγη ώρα στα επίσημα αποκαλυπτήρια του OnePlus Nord 2 5G, τον διάδοχο του περυσινού μοντέλου που σημείωσε τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της εταιρείας στην Ευρώπη.

Το OnePlus Nord 2 5G ακολουθεί την σχεδιαστική γραμμή της σειράς OnePlus 9, με οθόνη 6.43’’ Fluid AMOLED FHD+ και ρυθμό ανανέωσης εικόνας 90Hz, επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1200 AI, 8GB/12GB μνήμη RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο, τριπλή κάμερα 50MP με OIS + 8MP ultrawide 119.7º + 2MP monochrome, εμπρόσθια κάμερα 32MP, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi 6, Bluetooth 5.1, GPS, NFC, 5G, λειτουργικό σύστημα Android 11 με OxygenOS 11.3, μπαταρία 4500mAh με φορτιστή Warp Charge 65 (0-100% σε 30 λεπτά) και υποδοχή USB Type-C.

Η εταιρεία μίλησε για τη λειτουργία Group Shot 2.0 στην εμπρόσθια κάμερα, η οποία αναγνωρίζει έως 5 πρόσωπα και βελτιστοποιεί αυτόματα τις παραμέτρους της λήψης για την όσο το δυνατόν πιο αληθοφανή απεικόνιση του τόνου στο δέρμα και των χαρακτηριστικών του προσώπου. Μια άλλη λειτουργία είναι το AI Video Enhancement που βελτιώνει αυτόματα τη φωτεινότητα, τα χρώματα και την αντίθεση στη λήψη video σε πραγματικό χρόνο, ενώ το AI Photo Enhancement βοηθά στην αυτόματη αναγνώριση 22 διαφορετικών σεναρίων λήψης.

Σε ό,τι αφορά το νέο OxygenOS 11.3, το περιβάλλον χρήσης βασίζεται πλέον στο ColorOS της Oppo και η OnePlus υπόσχεται τουλάχιστον 2 μεγάλα updates, μαζί με αναβαθμίσεις ασφαλείας για 3 χρόνια. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι λειτουργίες AI Color Boost για βελτίωση των χρωμάτων στις εικόνες που βλέπει ο χρήστης, το Smart Ambient Display για αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης ανάλογα με τον περιβαλλοντικό φωτισμό και το AI Resolution Boost για upscaling του περιεχομένου σε διάφορες εφαρμογές (π.χ. YouTube και Instagram) σε HD ανάλυση.

Το OnePlus Nord 2 5G είναι διαθέσιμο σε τιμές €399 για την έκδοση 8GB + 128GB και €499 για την έκδοση 12GB + 256GB.

Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading