OnePlus Nord: Επίσημη η AR παρουσίαση στις 21 Ιουλίου 2020

Για ακόμα μία φορά οι πληροφορίες του Ishan Agarwal αποδείχθηκαν σωστές, καθώς η OnePlus επιβεβαίωσε και επίσημα πλέον την ημερομηνία παρουσίασης του OnePlus Nord, σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου 2020 και χαρακτηρίζεται ως η “πρώτη AR παρουσίαση smartphone όλων των εποχών”.

Οι χρήστες που θέλουν να παρακολουθήσουν το event και να απολαύσουν τις πινελιές επαυξημένης πραγματικότητας θα χρειαστεί να κατεβάσουν την ξεχωριστή εφαρμογή που δημιούργησε η OnePlus για συσκευές Android και iOS (links παρακάτω). Παράλληλα, η εταιρεία δημοσίευσε το δεύτερο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ για το χρονικό της δημιουργίας του OnePlus Nord.

Υπενθυμίζουμε ότι το OnePlus Nord αποτελεί την επιστροφή της εταιρείας στη mid-range κατηγορία, μιας και έχει υποσχεθεί πως η τιμή του δεν θα ξεπερνά τα $500. Έχει επιβεβαιωθεί ότι θα διαθέτει επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 765G και κεραία 5G, ενώ φημολογείται έντονα η τοποθέτηση οθόνης με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 90Hz, τριπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 64MP και dual εμπρόσθια κάμερα στην οβάλ οπή με αισθητήρες 32MP + 8MP ultrawide.

OnePlus Nord Launch - [Google Play Link]

OnePlus Nord Launch - [App Store Link]


Loading