OnePlus Nord: Παρουσίαση στις 21 Ιουλίου 2020;

Πλησιάζει η ώρα του OnePlus Nord, καθώς ο έγκριτος leakster Ishan Agarwal δημοσίευσε στο Twitter (και έπειτα διέγραψε το tweet) την ακριβή ημερομηνία παρουσίασης του επερχόμενου mid-range smartphone, τουλάχιστον για την αγορά της Ινδίας. Στην εικόνα του tweet τονιζόταν ιδιαίτερα ότι η εκδήλωση θα είναι “το πρώτο λανσάρισμα smartphone σε περιβάλλον επαυξημένης πραγματικότητας (AR)” και ότι θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου 2020.

Υπενθυμίζουμε ότι το OnePlus Nord αποτελεί την επιστροφή της εταιρείας στη mid-range κατηγορία, μιας και έχει υποσχεθεί πως η τιμή του δεν θα ξεπερνά τα $500. Έχει επιβεβαιωθεί ότι θα διαθέτει επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 765G και κεραία 5G, ενώ φημολογείται έντονα η τοποθέτηση οθόνης με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 90Hz, τριπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 64MP και dual εμπρόσθια κάμερα στην οβάλ οπή με αισθητήρες 32MP + 8MP ultrawide.

Μπορεί να μην έχουμε επίσημη τοποθέτηση από την OnePlus, παρόλα αυτά, το έγκυρο παρελθόν του Ishan Agarwal αποτελεί μια καλή εγγύηση για την ακρίβεια της ημερομηνίας παρουσίασης.

Loading