OnePlus: Παρουσιάζει και αυτή αναδιπλούμενο ή dual-screen smartphone σήμερα

Χωρίς καμία προηγούμενη ένδειξη ή έστω μια κάποια διαρροή, η OnePlus ετοιμάζεται να χαλάσει το σημερινό πάρτι της Samsung ανακοινώνοντας ότι θα προχωρήσει και αυτή στην παρουσίαση νέας συσκευής και μάλιστα την ίδια ακριβώς ώρα με το Unpacked Event (17:00 ώρα Ελλάδας).

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τη μυστηριώδη συσκευή της OnePlus, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι πρόκειται απλά για κάποιο concept της εταιρείας, ενδεχομένως για κάποιο αναδιπλούμενο smartphone που θα δούμε στο μέλλον ή για κάποιο dual-screen smartphone που δεν διαθέτει απαραίτητα εύκαμπτη αναδιπλούμενη οθόνη.

Αρκετό θράσος από την OnePlus, μιας και θέλει ξεκάθαρα να κάνει το κομμάτι της επάνω στην παρουσίαση των Samsung Galaxy Z Fold3 και Galaxy Z Flip3. Ας ελπίσουμε ότι θα αξίζει τον κόπο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading