OnlyFans: Διαθέσιμη η εφαρμογή για Android και iOS, αλλά χωρίς ακατάλληλο περιεχόμενο

Η OnlyFans κυκλοφόρησε εφαρμογή για κινητά και είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android. Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο για να πάρει άδεια - η εφαρμογή OFTV δεν περιλαμβάνει περιεχόμενο για ενήλικες για το οποίο η υπηρεσία είναι δημοφιλής.

Η OnlyFans δεν είναι απλώς μια εφαρμογή ψυχαγωγίας για ενήλικες, αλλά και μια πλατφόρμα συμμετοχής που απευθύνεται σε δημιουργούς όλων των ειδών για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, όπως σεφ, φωτογράφοι, εκπαιδευτές γυμναστικής και πολλά άλλα. Αυτό δεν έχει αλλάξει, αλλά το ασφαλές περιεχόμενο (Safe-for-work) έχει καταληφθεί από το μη ασφαλές περιεχόμενο (not-safe-for-work), ειδικά μετά την πανδημία της COVID-19.

Ο CEO της OnlyFans, Tim Stokely, ανέφερε ότι η εκκίνηση της εφαρμογής αφορά την απομάκρυνση της εικόνας του OnlyFans από το περιεχόμενο των ενηλίκων και την προβολή όλων των άλλων που έχει να προσφέρει η υπηρεσία.

Από την έναρξη της κυκλοφορίας του OnlyFans, η εφαρμογή αποτελούσε την πρώτη πλατφόρμα που πρόσφερε στους δημιουργούς μεγαλύτερη αυτονομία και έλεγχο στο περιεχόμενό τους. Σκοπεύουμε όλοι να δώσουμε στους δημιουργούς περισσότερες ευκαιρίες να δημοσιεύσουν το περιεχόμενό τους και περισσότερους τρόπους για να έχει πρόσβαση η κοινότητά μας σε αυτό.

Προς το παρόν, η πρόσβαση στο OFTV είναι δωρεάν και δεν υπάρχουν διαφημίσεις στην εφαρμογή. Θα προσφέρει δωρεάν, πρωτότυπο περιεχόμενο από δημιουργούς που θα καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία ειδών, όπως γυμναστήριο, μαγείρεμα, κωμωδία, μουσική και πολλά άλλα.

Η βιβλιοθήκη της εφαρμογής έχει αυξηθεί και διαθέτει περισσότερα από 800 βίντεο με περισσότερους από 100 δημιουργούς. Υπάρχει ακόμη και μια πρωτότυπη σειρά OnlyFans, με τίτλο Unlocked, η οποία ξεκινά την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν στην υπηρεσία.

Η εφαρμογή OFTV είναι διαθέσιμη σε Android, iOS, Apple TV, Roku, FireTV, Android TV και Samsung Smart TV. 

*Ακολουθήστε τοTechgear.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[OnlyFans]

Loading