OnlyFans: Τέλος το πορνογραφικό περιεχόμενο από την υπηρεσία!


H πλατφόρμα του OnlyFans που έχει γίνει γνωστή για το ιδιαίτερο περιεχόμενο που φιλοξενεί ανακοίνωσε ότι θέτει νέα όρια, καθώς θα καταργήσει πλήρως το σεξουαλικό περιεχόμενο. Στη δήλωση της εταιρείας αναφέρεται ότι θα απαγορευτεί το «σεξουαλικό περιεχόμενο» από την 1η Οκτωβρίου. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι το γυμνό θα εξακολουθεί να επιτρέπεται.

«Για να διασφαλίσουμε τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της πλατφόρμας και να συνεχίσουμε να φιλοξενούμε μια κοινότητα χωρίς αποκλεισμούς δημιουργών και θαυμαστών, πρέπει να αναπτύξουμε τις οδηγίες περιεχομένου», δήλωσε το OnlyFans.

Σύμφωνα με πηγές, το OnlyFans που έχει καθαρά έσοδα 375 εκατομμύρια δολάρια αγωνίζεται να βρει επενδυτές που είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν μια πλατφόρμα πορνό. Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα από τον περασμένο Απρίλιο μετρούσε περισσότερους από 120 εκατομμύρια χρήστες.

Η απόφαση της εταιρείας έρχεται μετά από αίτημα των τραπεζών και των εταιρειών πληρωμών, οι οποίες δεν είναι ιδιαιτέρως φιλικές προς το πορνό και έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με την επαλήθευση της ταυτότητας των δημιουργών που δημοσιεύουν το περιεχόμενο τους.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί τι θα συμβεί με το σεξουαλικό περιεχόμενο που έχει δημοσιευτεί στο OnlyFans πριν την 1η Οκτωβρίου. Ωστόσο, η εταιρεία ανέφερε ότι θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες και ότι θα στηρίξει ενεργά τους δημιουργούς της, καθοδηγώντας τους με τις νέες οδηγίες που θα οριστούν.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading