Oppo: Απίστευτο concept για smartphone που διπλώνει στα τρία

Η Oppo τράβηξε τα βλέμματα της δημοσιότητας τον περασμένο μήνα με το εντυπωσιακό Oppo X 2021, ένα concept για smartphone με τυλιγόμενη οθόνη, και τώρα κερδίζει εκ νέου την προσοχή μας χάριν σε ακόμα μία “τρελή” ιδέα: ένα smartphone που διπλώνει στα τρία!

Η εταιρεία αναφέρει ότι όταν ξεδιπλώσεις το ένα από τα τρία μέρη, τότε έχεις στη διάθεση σου 40mm οθόνης που σου προσφέρουν βασικές λειτουργίες που δεν απαιτούν ολόκληρη την οθόνη για να τις εκτελέσεις. Για παράδειγμα, μπορείς να δεις ειδοποιήσεις, να απαντήσεις σε μια κλήση ή να διαχειριστείς τη μουσική αναπαραγωγή.

Ξεδιπλώνοντας το δεύτερο μέρος διπλασιάζεις το μέγεθος της οθόνης στα 80mm (3.15’’ διαγώνιος) και σύμφωνα με την Oppo αυτό είναι το ιδανικό για να πραγματοποιήσεις λήψεις φωτογραφιών με την κάμερα ή ακόμη και να παίξεις συγκεκριμένα παιχνίδια. Όταν το ξεδιπλώσεις πλήρως, τότε απολαμβάνεις μια οθόνη συνολικού μεγέθους 7.0’’ για πλήρη λειτουργικότητα.

Από τη στιγμή που μιλάμε για concept, η Oppo δεν μπήκε στον κόπο να αποκαλύψει τεχνικές προδιαγραφές αν και θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε πως θα μπορούσε να χωρέσει σε μια τόσο λεπτή και ιδιαίτερη κατασκευή τη μπαταρία και τα υπόλοιπα εξαρτήματα του hardware. Το όνειρα, πάντως, είναι τζάμπα…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading