Ourspot, ένα κοινωνικό δίκτυο για ...δυο!

Καλά τα Facebook, Twitter και Google+, όμως κάποια πράγματα θέλουμε να τα μοιραζόμαστε μόνο με το άλλο μας μίσο ή τον κολλητό/ή μας και όχι με ολόκληρη τη διαδικτυακή μας παρέα. Τώρα χάρη στη νέα πρωτοποριακή ιστοσελίδα Ourspot, μπορούμε να μοιραζόμαστε φωτογραφίες, video, links, μηνύματα και αναμνήσεις με ένα μόνο άνθρωπο!

To Ourspot προοριζόταν αρχικά για ζευγάρια που θέλουν να καταγράφουν τη σχέση τους καθώς εξελίσσεται. Όπως ακριβώς οι ερωτευμένοι συνηθίζουν να φυλάσσουν στα συρτάρια τους φωτογραφίες και ραβασάκια, το Ourspot συλλέγει και αποθηκεύει υλικό και αναμνήσεις που έχουν αξία σε μια σχέση. Πέραν όμως της ρομαντικής πλευράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιουσδήποτε δύο ανθρώπους είτε αυτοί είναι φίλοι, συγγενείς ή συνεργάτες.

Ο ιδρυτής του Ourspot, Sam Yam, δήλωσε σε συνέντευξη του:

"Τα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα είναι εγωκεντρικά. Με το Ourspot, στόχος μας είναι να κάνουμε τα πάντα σχεσο-κεντρικά, δίνοντας μεγάλη έμφαση στη σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων."

Το νέο κοινωνικό δίκτυο λειτουργεί από την Τρίτη και είναι ανοιχτό για όλους (μπορείτε να το δοκιμάσετε από εδώ). Σύμφωνα με την εταιρεία, μέσα στους προσεχείς μήνες θα κυκλοφορήσει και εφαρμογή για iOS.

Loading