Outcast 1.1: Διαθέσιμο δωρεάν στο GOG

Ένα ακόμη δωρεάν παιχνίδι από το κατάστημα GOG για όλους τους χρήστες, αυτή τη φορά η ιστορική “παλιατζούρα” ονόματι Outcast στην έκδοση 1.1 που έρχεται με ορισμένες αναβαθμίσεις στα γραφικά και υποστήριξη για τηλεχειριστήρια Xbox.

Το Outcast κυκλοφόρησε το 1999 και τότε ήταν ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια της εποχής, με την υπόθεση να μας στέλνει στον πλανήτη Adelpha όπου αναλαμβάνουμε τον ρόλο του Cutter Slade σε μια αποστολή να κλείσει τη μαύρη τρύπα που απειλεί την ύπαρξη της Γης. Το παιχνίδι θεωρείται third-person action adventure με μπόλικους γρίφους και εξερεύνηση σε ένα κλειστό περιβάλλον.

Να σημειωθεί ότι είχε σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία και μάλιστα η δημιουργός Appeal είχε ξεκινήσει τη ανάπτυξη του Outcast 2 για το PS2 δίνοντας έμφαση περισσότερο στο action gameplay, αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την παραγωγή λόγω χρεοκωπίας. Τελικά, το Outcast 2 θα γίνει πραγματικότητα από την THQ Nordic, η οποία έδωσε το πράσινο φως μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Outcast 1.1 [GOG Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading