Oxenfree II: Lost Signals, το sequel έρχεται το φθινόπωρο σε PC και Nintendo Switch

Η χθεσινή online εκδήλωση της Nintendo ήταν αφιερωμένο στα indie games που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον για το εξαιρετικά επιτυχημένο Nintendo Switch και σαφέστατα η ανακοίνωση που ξεχώρισε περισσότερο απ’ όλες ήταν αυτή του Oxenfree II: Lost Signals.

Το sequel του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2016 θα έρθει με νέους πρωταγωνιστές και νέα υπόθεση που εκτυλίσσεται 5 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου επεισοδίου, αλλά η ατμόσφαιρα και η γενική αισθητική ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία. Αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με τη Riley, μια περιβαλλοντολόγο που επιστρέφει στη γενέτειρα της, την Camena, με σκοπό να διερευνήσει κάποιες μυστηριώδεις ραδιοσυχνότητες.

Όπως δήλωσε ο Sean Krankel, συνιδρυτής και διευθυντής της Night School Studio,

Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια το πόσο χαρούμενος είμαι που μπορώ επιτέλους να μιλήσω για το Oxenfree II: Lost Signals. Το πρώτο επεισόδιο ήταν τόσο ιδιαίτερο για εμάς και γι’ αυτό είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στον κόσμο του.

Το Oxenfree II: Lost Signals αναμένεται το φθινόπωρο σε Windows PC και Nintendo Switch, ενώ δεν αποκλείεται να το δούμε και σε άλλες πλατφόρμες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading