Pentiment: Το νέο adventure game της Obsidian έρχεται το Νοέμβριο

Με την Obsidian Entertainment να έργάζεται ήδη επάνω στα Avowed, The Outer Worlds 2 και Grounded, μάλλον δύσκολα θα περίμενε κανείς πως η εταιρεία θα προχωρούσε στην ανακοίνωση ενός ακόμη νέου παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, στην εκδήλωση Xbox & Bethesda Games Showcase έγιναν τα αποκαλυπτήρια του Pentiment.

Πρόκειται για ένα adventure game με μοναδικά διδιάστατα γραφικά και υπόθεση που εξελίσσεται ανάλογα με τις επιλογές του χρήστη, όπου οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο του Andreas Male, ενός ταξιδιώτη στην Γερμανία του 16ου αιώνα. Ο Maler αναγκάζεται να διερευνήσει μια σειρά δολοφονιών σε βάθος 20ετίας, καθώς το όνομα του μπλέχτηκε σε μία από αυτές τις υποθέσεις.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη περιγραφή του Pentiment,

Θα είναι στο χέρι των gamers να αποφασίσουν για τις επιλογές του Andreas, από το εκπαιδευτικό υπόβαθρο και τον τρόπο ζωής μέχρι τις μεθόδους που ακολουθεί για να διερευνήσει τα εγκλήματα. Μια μέρα μπορεί να ξεθάβει έναν νεκρό μοναχό από το νεκροταφείο του αββαείου, ενώ την επόμενη μπορεί να κρυφακούει τα κουτσομπολιά των γυναικών. Κάθε απόφαση που παίρνει έχει τις επιπτώσεις της που θα επηρεάσουν την κοινότητα για πολλές γενιές.

Το Pentiment αναμένεται τον προσεχή Νοέμβριο σε Windows PC, Xbox One και Xbox Series X/S, ενώ οι συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Game Pass Ultimate θα έχουν πρόσβαση δωρεάν από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

Loading