Pesto Assistant : Ένας νέος ψηφιακός βοηθός που καταλαβαίνει και μιλάει Ελληνικά για όλες τις συσκευές Android [Video]

[Δ.Τ.]

«Καλημέρα! Σήμερα δεν έχετε υπενθυμίσεις. Ο καιρός στην περιοχή είναι κυρίως ηλιοφάνεια». Από εδώ και πέρα κάθε φορά που θα ανοίγετε το smartphone ή το tablet σας, θα σας συνοδεύει ο προσωπικός ψηφιακός σας βοηθός, ο Pesto Assistant. Μιλάει και καταλαβαίνει Ελληνικά και εκτελεί κάθε σας φωνητική εντολή! Μπορείτε να τον κατεβάσετε δωρεάν από το Google Play Store [Link] σε οποιαδήποτε Android συσκευή και αν έχετε.

Ο Pesto Assistant είναι πολυπράγμων: καλεί τις επαφές σας, στέλνει μηνύματα, γράφει mail, παίζει τραγούδια, σας διαβάζει τα εισερχόμενα μηνύματά σας, σας λέει ποιος σας καλεί, μεταφράζει σε 40 και πλέον γλώσσες, σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας, σας λέει τον καιρό, σας οδηγεί στον προορισμό σας, σας δίνει τις πληροφορίες που ψάχνετε, βρίσκει πού παρκάρατε, ακόμη και το ξυπνητήρι βάζει! Και όλα αυτά μόνο με τη φωνή σας (και τη φωνή του!). Όχι, καφέ δεν κάνει. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Ο ψηφιακός σας βοηθός Pesto Assistant θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος όταν βρίσκεστε στο αυτοκίνητο, προχωράτε στο δρόμο, είστε απασχολημένοι με άλλες δουλειές, έχετε ξεχάσει τα γυαλιά σας, έχετε σημαντικότερα πράγματα να κάνετε, θέλετε να εντυπωσιάσετε την παρέα σας ή απλά κάθεστε κουρασμένοι στον καναπέ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Pesto Assistant και το τι μπορεί να κάνει για εσάς, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εφαρμογής. Κατεβάστε τον Pesto Assistant τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας λίγο καλύτερη!

Loading