Pheed, το κοινωνικό δίκτυο που έχει λίγο από όλα και σου αποφέρει χρήματα

Ένα νέο κοινωνικό δίκτυο με την ονομασία Pheed έκανε την εμφάνιση του πριν από μερικές ημέρες και σύμφωνα με τους δημιουργούς του συγκεντρώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των δημοφιλέστερων κοινωνικών δικτύων και αφήνει έξω αυτά που δε θα έπρεπε να υπάρχουν.

Μέχρι στιγμής το Pheed έχει καλωσορίσει και με το παραπάνω ο κόσμος των celebrities με εγγραφές από τους David Guetta, Paris Hilton, Miley Cireus και εκατοντάδες άλλες διασημότητες. Συνολικά στο κοινωνικό δίκτυο έχουν εγγραφεί ήδη περισσότεροι από 1 εκατομμύριο χρήστες.

Με μια πρώτη ματιά η ιστοσελίδα διαθέτει ένα Timeline παρόμοιο με αυτό του Facebook, trending topics αλά Twitter, δυνατότητα εύκολης ενσωμάτωσης υλικού (φωτογραφίες, βίντεο, audio, live broadcasts) στις δημοσιεύσεις και επιλογή για επαναδημοσίευση των "pheeds" στα Facebook, Twitter κ.α. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να κατηγοριοποιεί τις δημοσιεύσεις του ανάλογα με την καταλληλότητά τους για μικρότερες ηλικίες.

Η σημαντικότερη διαφορά του από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα έγκειται στο ότι το Pheed δίνει την ευκαιρία στους χρήστες του να βγάζουν χρήματα θέτοντας στο υλικό τους μηνιαία συνδρομή (από $1.99-$34.99) ή χρεώνοντας ανά view. Το κοινωνικό δίκτυο κρατά το 50% του τελικού ποσού και το άλλο μισό ο χρήστης.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να δοκιμάσετε το Pheed από εδώ.

Loading