Η πρώτη κυρτή οθόνη 34'' UltraWide QHD για υπολογιστή από την Philips

BDM3490UC_mhl_ftl_rflx_image

  • Τέλειες Καμπύλες: Η Οθόνη της Philips βάζει το Χρήστη στο Επίκεντρο
  • Κυρτή οθόνη 34 ιντσών με εμπλουτισμένο ήχο μέσω ενσωματωμένων ηχείων για μία καθηλωτική εμπειρία γύρω από το χρήστη
  • Εικόνα CrystalClear με ανάλυση UltraWide Quad HD στα 3440 x 1440 pixels
  • Περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο sRGB χρώματα

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, παρουσιάζει την πρώτη κυρτή της οθόνη για υπολογιστές. Η 34 ιντσών Brilliance Curved UltraWide οθόνη αναδιπλώνεται γύρω από τη γραμμή όρασης του χρήστη για να δημιουργήσει μια πραγματικά καθηλωτική, εξειδικευμένη εμπειρία, ενώ τα γραφικά συμπληρώνονται με πλούσιο DTS ενισχυμένο surround ήχο μέσω των ενσωματωμένων ηχείων. Με οθόνη UltraWide και ανάλυση Quad HD, με χρώματα sRGB και MultiView, το νέο μοντέλο 34 ιντσών με τις ελκυστικές καμπύλες θα ενισχύσει και την παραγωγικότητα των επαγγελματιών.

Κυρτή οθόνη και πανίσχυρος ήχος για απόλυτη συγκέντρωση

Με τη φασαρία που δημιουργείται από τις φωνές, τα τηλέφωνα και την κίνηση των εργαζομένων, τα γραφεία είναι γεμάτα περισπασμούς για όσους ζητούν απόλυτη συγκέντρωση για να διεκπεραιώσουν την εργασία τους. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να μείνει κανείς συγκεντρωμένος από μία οθόνη που καμπυλώνει απαλά γύρω του και δημιουργεί έναν πιο προσωπικό χώρο; Η νέα Brilliance Curved UltraWide οθόνη τοποθετεί το χρήστη στο επίκεντρο του χώρου εργασίας. Από κοντά, η αντίληψη είναι πως η οθόνη είναι εντελώς αφιερωμένη στο άτομο που κάθεται στο γραφείο. Το κυρτό σχήμα επιτρέπει στους χρήστες να στρίψουν το κεφάλι τους λιγότερο για να δουν το περιεχόμενο στα άκρα της οθόνης. Το γυαλί από άκρη σε άκρη και το εξαιρετικά στενό πλαίσιο ενισχύουν την απρόσκοπτη εμφάνιση, μεγαλώνοντας την περιοχή προβολής.

Ο Artem Khomenko, Product Manager EMEA της MMD, αναφέρει,

"Η κυρτή οθόνη φέρνει τα άκρα και τα pixel πιο κοντά στο χρήστη, κάνοντας την εμπειρία θέασης πιο άνετη. Οι θεατές κάθονται στην οθόνη τους υπολογιστή τους πιο κοντά από ότι στην τηλεόραση, έτσι η καμπυλότητά της προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία εργασίας με ελάχιστη διάσπαση προσοχής"

Η εμπειρία ενισχύεται από την ενσωματωμένη τεχνολογία ήχου της οθόνης, τη σουίτα εμπλουτισμού ήχου DTS, με την οποία τα ενσωματωμένα ηχεία επεκτείνουν και ζωντανεύουν την ηχητική εικόνα, βελτιώνουν την ευκρίνεια και ενισχύουν τα surround εφέ των μπάσων.

Με τόσο εξαιρετικά γραφικά και ήχο να τους περιβάλλει, οι χρήστες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για την αιχμαλωσία τους. Στην πραγματικότητα, αν κάτι αποσπάσει την προσοχή τους θα είναι η εκπληκτική εμφάνιση της ίδιας της οθόνης. Εμπνευσμένη από τις καμπύλες του περιβάλλοντος, το λείο, κομψό φινίρισμα και τα ποιοτικά υλικά κατασκευής η οθόνη αναβαθμίζει κάθε επιφάνεια εργασίας.

Απόδοση εικόνας για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Εκτός από τις καινοτόμες κυρτές γραμμές της, η νέα 34 ιντσών Brilliance οθόνη έχει και έξοχη απόδοση. Τα γραφικά είναι εξαιρετικά και ευκρινή, χάρη στο CrystalClear, την UltraWide Quad HD απεικόνιση, την τεχνολογία AH-IPS LCD και την ανάλυση 3440x1440. Η οθόνη μπορεί να διακρίνει μεταξύ ενός δισεκατομμυρίου χρωμάτων, στοιχείο που εξασφαλίζει την ομαλότητα των διαβαθμίσεων. Επίσης παρέχει υποστήριξη κατά 99% των sRGB χρωμάτων, χαρακτηριστικό ζωτικής σημασίας για την διατήρηση της χρωματικής πιστότητας σε διάφορες εφαρμογές και συσκευές.

Με το πρότυπο UltraWide 21:9, υπάρχει άφθονος χώρος για το άπλωμα πολλαπλών εφαρμογών σε περιόδους βαριού multitasking. Οι χρήστες μπορούν, για παράδειγμα, να δουν δίπλα-δίπλα συγκρίσεις χωρίς να εναλλάσσονται συνεχώς μεταξύ παραθύρων, να διαβάσουν κείμενο και στοιχεία με εξαιρετικά υψηλή αντίθεση για άκοπη συγκέντρωση ακόμα και όταν η οθόνη χωρίζεται σε πολλαπλά τμήματα όπως με το MultiView. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται και να παρακολουθούν περιεχόμενο από πολλαπλές συσκευές δίπλα-δίπλα, κάνοντας το περίπλοκο multitasking πολύ ευκολότερο.

Η απόδοση της εικόνας αποκτά επιπλέον ώθηση από τις Smart Τεχνολογίες της Philips, που αποτελούν μέρος της δέσμευσής της να δίνει στους χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης. Το SmartContrast ρυθμίζει αυτόματα τα χρώματα και ελέγχει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού για τη βελτίωση της αντίθεσης και την καλύτερη ψηφιακή εικόνα και video. Υπάρχει ακόμη η ειδική λειτουργία Economy, ιδανική για προβολή των καθημερινών εφαρμογών γραφείου και χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος. Το SmartResponse βάζει αυτόματα σε overdrive τους χρόνους απόκρισης για εφαρμογές όπως το gaming ή οι κινηματογραφικές ταινίες και να προσφέρει εικόνα χωρίς σπασίματα, καθυστερήσεις ή φαινόμενα ghosting.

Εύκολη σύνδεση και απόλαυση

Η νέα οθόνη διαθέτει όλες τις επιλογές συνδεσιμότητας για τη διευκόλυνση των επαγγελματιών: DisplayPort και HDMI 2.0 για μέγιστη απόδοση γραφικών, τεχνολογία MHL για απολαυστική προβολή περιεχομένου από φορητές συσκευές στη μεγάλη οθόνη και USB 3.0 για γρήγορη μεταφορά αρχείων και φόρτιση smartphone.

Η νέα κυρτή UltraWide LCD οθόνη Philips θα είναι διαθέσιμη στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών το τελευταίο τρίμηνο του 2015 στην τιμή των 1149€.

 

Loading