Κόμβος συνδεσιμότητας: Βάση οθόνης Philips με υποδοχές Ethernet, USB 3.0 και SD

philips_SB4B1928_KV

[Δ.Τ.]

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, ανακοινώνει μία all-in-one λύση ευκολίας για όλα τα γραφεία. Με την ολοκαίνουρια USB Βάση Σύνδεσης Philips, οι χρήστες απλά συνδέουν το φορητό τους υπολογιστή μέσω ενός καλωδίου USB και τοποθετούν την οθόνη – με προδιαγραφές VESA – της επιλογής τους στη θέση της. Το αποτέλεσμα: εύκολη πρόσβαση σε όλες τις περιφερειακές συσκευές του γραφείου και το Internet μέσω μίας ταχύτατης USB 3.0 σύνδεσης. Συνδυασμένη με μία οθόνη Philips, η βάση συνδυάζει τα οφέλη της παραγωγικότητας και της άνεσης με την εξαιρετική εμπειρία θέασης.

Περισσότερες συνδέσεις, λιγότερη ακαταστασία λόγω καλωδίων

Η ολοκαίνουρια SB4B1928UB USB Βάση Σύνδεσης Philips αποτελείται από ένα κομψό, εργονομικό στήριγμα στο οποίο οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν μία νέα οθόνη Philips της επιλογής του, ή μία οθόνη που ήδη διαθέτουν υπό την προϋπόθεση να είναι συμβατή με τις προδιαγραφές VESA (100 x 100 μοτίβο οπών). Με την υποστήριξη οθονών 19 έως 28 ιντσών (48 έως 71 εκ.), η νέα βάση σύνδεσης δίνει στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία για την επιλογή (και εναλλαγή) οθονών.

Η βάση είναι ιδανική για τα τελευταία μοντέλα ultra-thin φορητών υπολογιστών που επιλέγουν οι επαγγελματίες που μετακινούνται συνεχώς και εργάζονται σε πολλαπλές τοποθεσίες. Αντισταθμίζοντας το μεγαλύτερο μειονέκτημα των ελαφρύτερων και λεπτότερων φορητών υπολογιστών – την περιορισμένη επιλογή συνδέσεων – η νέα βάση σύνδεσης παρέχει ενσωματωμένα USB 3.0 hub και Ethernet.

Σύμφωνα με τον Thomas Schade, αντιπρόεδρο EMEA της MMD,

"Οι χρήστες μπορούν απλά να συνδεθούν και να ασχοληθούν κατευθείαν με την εργασία τους, και δε χρειάζεται επίσης να αντιμετωπίσουν ακαταστασία καλωδίων στο γραφείο τους. Χάρη στην καθολική συμβατότητα του USB, η νέα βάση λειτουργεί με οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή διαθέτει τέτοια θύρα. Δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα άμεση σύνδεσης στις περιφερειακές συσκευές του γραφείου, το Internet και την παροχή ρεύματος με ένα μόνο καλώδιο"

Επεκτείνοντας την εμπειρία θέασης

Η βάση δίνει στους χρήστες την ελευθερία να επιλέξουν το μέγεθος της οθόνης, την ανάλυση και την τεχνολογία που ανταποκρίνεται καλύτερα στις εφαρμογές τους - μέχρι την εκθαμβωτική διαύγεια υψηλής ανάλυσης 4K UHD στα 3840 x 2160 pixels. Και αν μία οθόνη δεν είναι αρκετή, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν έως και έξι οθόνες στη βάση σύνδεσης μέσω HDMI, DisplayPort και USB – επίσης με ένα μόνο καλώδιο USB μεταξύ της βάσης σύνδεσης και του φορητού υπολογιστή. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργηθεί ένας χώρος εργασίας πολλαπλών οθονών για αυξημένη παραγωγικότητα χωρίς την ακαταστασία των καλωδίων.

Στο επίκεντρο η ευεξία του εργαζομένου σε γραφείο

Παρά την all-in-one απλότητά της, δεν ισχύει το “ένα μέγεθος για όλους” όσον αφορά το σχεδιασμό της νέας Βάσης Σύνδεσης της Philips. Με το σχεδιασμό Philips SmartErgoBase, η βάση μπορεί να ανυψωθεί ή να χαμηλώσει, να κλίνει και να περιστραφεί ώστε η οθόνη να τοποθετηθεί στην ακριβώς κατάλληλη θέση για το χρήστη. Το χαμηλό ύψος μεταξύ πλαισίου και επίπλου εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση ανάγνωσης, ιδιαίτερα για όσους φορούν διπλοεστιακούς, τριπλοεστιακούς ή προοδευτικούς φακούς οράσεως. Και παρόλο που η βάση, χάρη στη σύνδεση με ένα μόνο USB καλώδιο, εξαλείφει την ακαταστασία στα γραφεία, διαθέτει πρόσθετες δυνατότητες διαχείρισης καλωδίων για να διατηρείται ο χώρος εργασίας τακτοποιημένος.

Η νέα SB4B1928UB USB Βάση Σύνδεσης της Philips είναι ήδη διαθέσιμη στην τιμή των €179.

Loading