Pixel 4a: Η απάντηση στο iPhone SE αναμένεται με πολύ καλύτερη τιμή

Η απάντηση του Android OS και της Google ειδικότερα στο iPhone SE (2020) θα έρθει με το Pixel 4a, το οποίο πιθανότατα θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 3 Ιουνίου στο πλαίσιο της πρώτης public beta για την έκδοση Android 11.

Η Google δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη με την πορεία των Pixel 4 / 4 XL και μάλιστα υπήρξαν πολλές εντάσεις στο υψηλό επίπεδο, γι’ αυτό επιθυμεί να πραγματοποιήσει μια νέα αρχή με το Pixel 4a, επιλέγοντας μια πολύ πιο επιθετική τιμολογιακή πολιτική που θα θυμίσει τις ένδοξες ημέρες της σειράς Nexus.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 9to5google, το Pixel 4a θα διαθέτει επεξεργαστή octa-core Snapdragon 730, 4GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, και η τιμή πώλησης θα είναι $349! Συγκριτικά αξίζει να αναφέρουμε ότι το περυσινό Pixel 3a με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο κόστιζε $399, άρα έχουμε διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο σε χαμηλότερη τιμή.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε να δούμε οθόνη 5.81’’ LCD με οπή στην επάνω αριστερή γωνία για τη selfie κάμερα 8MP, μονή πίσω κάμερα 12.2MP Dual Pixel με OIS και μπαταρία 3080mAh.

[via]

Loading