Pixel 4a: Επίσημη διαρροή από τη Google στο κατάστημα της

Πέρασαν πολλοί μήνες με φήμες και διαρροές για το Google Pixel 4a, αλλά φέτος η εταιρεία μοιάζει να έχει αποσυντονιστεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η μία ακύρωση έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα να έχουμε φτάσει στα μέσα Ιουλίου και να μην έχουμε δει ακόμα επίσημα το Pixel 4a, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες θα συζητήσουμε ήδη για το Pixel 5.

Δεν γνωρίζουμε για ποιον λόγο πήγε τόσο πίσω η κυκλοφορία του Pixel 4a, αλλά φαίνεται ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία για τα αποκαλυπτήρια του, καθώς η ίδια η Google ανέβασε κατά λάθος στο κατάστημα της το πρώτο επίσημο render του mid-range smartphone, για να το αποσύρει φυσικά μετά από λίγη ώρα. Τίποτα δεν μένει, όμως, κρυφό αφότου ανέβει στο Διαδίκτυο και έχουμε πλέον τη δυνατότητα να δούμε το Pixel 4a.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το Pixel 4a αναμένεται με οθόνη 5.81’’ OLED FHD+ (2340 x 1080) με οπή στην επάνω αριστερή γωνία, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 670, 6GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, μονή κάμερα στο πίσω μέρος με LED flash και μπαταρία 3080mAh. Φέτος λέγεται ότι δεν θα κυκλοφορήσει XL έκδοση, ενώ η τιμή του θα ξεκινά κάτω από τα $400.

[via]

Loading