Pixel 7, Pixel 7 Pro και Pixel Watch παρουσιάζονται επίσημα στις 6 Οκτωβρίου 2022

Δεν άργησε να ανακοινωθεί η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης των Pixel 7 και Pixel 7 Pro, τα οποία υπενθυμίζουμε ότι είχαν αποκαλυφθεί τον περασμένο Μάιο από τη Google στο πλαίσιο του συνεδρίου Google I/O 2022 και τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στον αέρα του Διαδικτύου διάφορα hands-on videos.

pixel-7-pixel-7-pro-colors.jpg

Η εκδήλωση της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου 2022 στις 17:00 ώρα Ελλάδας και αναμένεται πως μαζί τους θα δούμε και το πολυαναμενόμενο Pixel Watch, που επίσης είχε αποκαλυφθεί στο Google I/O 2022. Για το Pixel Watch έχουν διαρρεύσει αρκετά πραγματάκια, όπως ότι διαθέτει καντράν με διάμετρο 40mm, επεξεργαστή Samsung Exynos 9110, 1.5GB μνήμη RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο, GPS, NFC, μπαταρία 300mAh (αυτονομία μίας ημέρας) με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, λειτουργικό σύστημα Wear OS 3 με δυνατότητα smart unlock των Android smartphones, ενώ η κατασκευή του είναι ανθεκτική σε πίεση 5ATM (βάθος έως 50m). Η διαχείριση γίνεται από την κορώνα στη δεξιά πλευρά και από ένα φυσικό κουμπί.

pixel-7-pixel-7-pro-colors-1.jpg

Πέρα από την ημερομηνία της εκδήλωσης, η Google επιβεβαίωσε πως θα χρησιμοποιηθεί ο νέας γενιάς custom επεξεργαστής Tensor G2 και αποκάλυψε ήδη τις διαθέσιμες αποχρώσεις για κάθε μοντέλο. Το Pixel 7 θα είναι διαθέσιμο σε Obsidian, Lemongrass και Snow, ενώ το Pixel 7 Pro σε Obsidian, Hazel και Snow.

pixel-7-pixel-7-pro-colors-2.jpg

Λογικά θα προκύψουν πολλές διαρροές για τα δύο smartphones και το smartwatch μέσα στις επόμενες ημέρες, οπότε μείνετε συντονισμένοι! Ίσως ήρθε ο καιρός να τα φέρει κάποιος επίσημα και στην Ελλάδα…

Loading