Pixel 7 Pro: Νέο unboxing video επιβεβαιώνει την εμφάνιση του

Η Google επέλεξε να ανακοινώσει επίσημα τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro αρκετά νωρίς (συγκεκριμένα στις 11 Μαΐου στο πλαίσιο του συνεδρίου Google I/O 2022), παρά το γεγονός ότι το επίσημο λανσάρισμα τους θα γίνει λογικά μέσα στον Οκτώβριο. Από εκεί είδαμε την εμφάνιση των δύο μοντέλων και μάθαμε πως θα χρησιμοποιηθεί νέος custom made επεξεργαστής Tensor της εταιρείας, αλλά φαίνεται πως δεν μπορεί να συγκρατήσει τις διαρροές και ήδη κάποιοι ανεβάζουν hands-on videos των νέων smartphones.

Η τελευταία έρχεται από κατάστημα ειδών τεχνολογίας στο Μπαγκλαντές (Gadgefull BD), το οποίο ανήρτησε στο Facebook ένα σύντομο unboxing video του Pixel 7 Pro που επιβεβαιώνει ότι τον σχεδιασμό και το γεγονός ότι το κουτί δεν περιλαμβάνει φορτιστή. Από εκεί και πέρα δεν προσθέτει κάτι καινούργιο σε αυτά που γνωρίζουμε εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Με βάση τα προηγούμενα λανσαρίσματα της Google, το πιθανότερο είναι ότι η ίδια η εταιρεία θα ξεκινήσει σιγά σιγά να δημοσιεύει επίσημες πληροφορίες και φωτογραφίες των δύο νέων smartphones. Ποντάρουμε ότι θα δούμε υλικό μετά την μεθαυριανή παρουσίαση (7 Σεπτεμβρίου 2022) του iPhone 14.

Loading