Pixel 8 Pro: Πρώτα renders για την επόμενη ναυαρχίδα της Google

Έφτασε κιόλας ο καιρός να δούμε τα πρώτα CAD renders για την επόμενη γενιά Pixel smartphone της Google, καθώς η ιστοσελίδα Smartprix σε συνεργασία με τον έγκυρο leakster Onleaks προχώρησαν στην δημοσίευση εικόνων του Pixel 8 Pro που δεν αποκλείεται ότι θα δούμε επίσημα στο σύνεδριο Google I/O 2023 στις 10 Μαΐου 2023.

pixel-8-pro-cad-renders.jpg

Από αυτές παρατηρούμε πιο στρογγυλεμένες γωνίες σε σύγκριση με το Pixel 7 Pro, διαφορετικό camera module αλλά στην ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία σαν «γραμμή» που κόβει το πίσω μέρος και όλους τους αισθητήρες τοποθετημένους μαζί στην οβάλ οπή, αλλά και έναν επιπλέον αισθητήρα κάτω από το LED flash που θα περιμένουμε να μάθουμε την λειτουργία του.

pixel-8-pro-cad-renders-1.jpg

Ο Onleaks δίνει τις διαστάσεις στα 162.6 x 76.5 x 8.7mm, με την κάμερα να ανεβάζει σε εκείνο το σημείο το συνολικό πάχος στα 12mm, άρα θα προεξέχει αρκετά από το υπόλοιπο σώμα της συσκευής. Αυτό που μας κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι η οθόνη μεγέθους 6.52’’, άρα μικρότερη από πέρυσι, και το γεγονός ότι έχουν μικρύνει ακόμη περισσότερο τα περιθώρια (bezels).

pixel-8-pro-cad-renders-2.jpg

Το Pixel 8 Pro λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει με τη νέα γενιά επεξεργαστή Made by Google, το Tensor G3 SoC, που φημολογείται ότι βασίζεται αρχιτεκτονικά στο Exynos 2300 της Samsung, ένα chipset που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά ακούγεται πως θα κατασκευαστεί σε κλίμακα 3nm για βελτιωμένη απόδοση και καλύτερη ενεργειακή συμπεριφορά.

[via]

Loading