PlayStation 4: Destiny, The Order 1886, Final Fantasy XV και πολλά άλλα από την παρουσίαση στην Ε3 2013 [Videos]

 PlayStation 4 Games

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί το πρωί, έφτασε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στα παιχνίδια του PlayStation 4, τόσο αυτά που θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για την παιχνιδοκονσόλα της Sony, όσο και αυτά που απλά συμπεριλήφθηκαν στην παρουσίαση της εταιρείας στην E3 2013.

 Destiny E3 2013

Destiny

Το διαμάντι της Bungie δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Απλά έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να παρακολουθήσουμε το πρώτο gameplay trailer του πολλά υποσχόμενου παιχνιδιού, που αποτελεί τεράστιο στοίχημα για τους δημιουργούς του Halo.

The Order 1886 E3 2013

The Order 1886

Το πρώτο action adventure της Ready At Dawn, το οποίο μας μεταφέρει στο Λονδίνο της Βικτωριανής Εποχής (μετά τη βιομηχανική επανάσταση) σε ένα αλλοιωμένο ιστορικά περιβάλλον, αλλά με την κλασική αιώνια μάχη για τη σωτηρία της Ανθρωπότητας κλπ. Ένα από τα πρώτα νέα IPs για τη Sony και το PS4, για το οποίο θα έχουμε πολλά να πούμε τους επόμενους μήνες.

Final Fantasy XV E3 2013

Final Fantasy XV

Όσοι περιμένατε εδώ και αρκετό καιρό το Final Fantasy Versus XIII, τότε ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε στο PlayStation 4 το Final Fantasy XV, το οποίο μοιάζει περισσότερο με action adventure παρά με RPG, με εντυπωσιακά γραφικά και εξέλιξη που θυμίζει τηλεοπτική σειρά anime.

Kingdom Hearts 3

Kingdom Hearts III

Ακόμη ένα νέο παιχνίδι της Square Enix σε συνεργασία με τη Disney, για το οποίο το μόνο που έχουμε είναι το teaser trailer της εταιρείας από την E3 2013.

Transistor E3 2013

Transistor

Από τους δημιουργούς του Bastion, το νέο action RPG που φέρνει στην επικαιρότητα ξανά το gameplay του θρυλικού Ultima!

Mad Max E3 2013

Mad Max 

Ένα ακόμη "υπό κατασκευή" open-world παιχνίδι από την Avalanche Studios σε συνεργασία με τη Warner Bros, το οποίο βασίζεται στο Mad Max: Fury Road, την κινηματογραφική ταινία που αναμένεται στους κινηματογράφους στις αρχές του 2014. Για την ώρα μόνο teaser trailer

The Dark Sorcerer E3 2013

The Dark Sorcerer

Ουσιαστικά πρόκειται για tech demo που μας δείχνει τις δυνατότητες του PlayStation 4 στον τομέα των γραφικών

Knack E3 2013

Knack

Drive Club E3 2013

Drive Club

InFamous: Second Son E3 2013

InFamous: Second Son

Killzone: Shadow Fall E3 2013

Killzone: Shadow Fall

BlackLight Retribution E3 2013

BlackLight Retribution

Loading