Δωρεάν multiplayer gaming για όλους τους κατόχους PlayStation 4 αυτό το Σαββατοκύριακο

sony_ps_plus_free

Θέλεις να απολαύσεις mutliplayer παιχνίδι στο PlayStation 4, αλλά δεν έχεις συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus; Δεν πειράζει, θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις δωρεάν το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Sony μέσα από το blog της. Όλοι οι gamers θα μπορούν να συνδεθούν στο PlayStation Network από την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου (10:00 ώρα Ελλάδος) μέχρι την Δευτερά 14 Δεκεμβρίου (10:00 ώρα Ελλάδος) για να επωφεληθούν από το promo της εταιρείας.

"Φωνάξτε τους φίλους σας, αρπάξτε το DualShock 4 και ετοιμαστείτε για multiplayer δράση αυτό το Σαββατοκύριακο. Προσφέρουμε δωρεάν πρόσβαση στο multiplayer για όλους τους κατόχους PlayStation 4 μέσα από την υπηρεσία PlayStation Plus. Ο καλύτερος τόπος για να δοκιμάσετε το πρώτο δωρεάν DLC του Star Wars: Battlefront πριν την πρεμιέρα του Star Wars: The Force Awakens!

 

Πραγματοποιείστε login στο PlayStation Network, διάλεξτε το αγαπημένο σας παιχνίδι και θα έχετε άμεσα  πρόσβαση στο mutliplayer με τους φίλους σας. Δεν απαιτείται συνδρομή για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα"

[Sony]

Loading