PlayStation 4: Ο λόγος για δύο ληστείες και έναν φόνο...

ps4_box

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε που οδηγείται αυτός ο κόσμος, αλλά θα αφήσουμε αυτή τη συζήτηση για άλλου τύπου ιστοσελίδες και θα αναφέρουμε μόνο τα όσα τραγικά συνέβησαν λίγες μόλις ώρες μετά την πρεμιέρα του PlayStation 4 στις ΗΠΑ. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται απλά για μια παιχνιδοκονσόλα που η χρήση της προορίζεται για τη διασκέδαση του εκάστοτε χρήστη.

Φαίνεται ότι ο αριθμός που διέθεσε η Sony στις ΗΠΑ δεν έφτανε για να καλύψει τις ανάγκες του κοινού στην Καλιφόρνια, αφού μέσα σε διάστημα 7 ωρών έγιναν 2 ληστείες. Η πρώτη σε parking του Best Buy, όπου δύο νεαροί άρπαξαν το κουτί από έναν αγοραστή και διέφυγαν με αυτοκίνητο (τελικά συνελήφθησαν λίγα χιλιόμετρα παρακάτω) και η δεύτερη στο parking του Gamestop από μασκοφόρο ένοπλο που διέφυγε τελικά της σύλληψης.

Ωστόσο, η πιο δυσάρεστη είδηση έρχεται από το Ορλάντο (Φλόριντα), όπου ο Emmanuel Johnson (25 ετών) συμφώνησε να αγοράσει ένα PS4 από κάποιον 23χρονο (άγνωστα τα στοιχεία για την ώρα) και κατέληξε νεκρός. Οι δύο νεαροί έδωσαν ραντεβού αρχικά έξω από τα κεντρικά γραφεία της Αστυνομίας στο Ορλάντο για να γίνει η αγοραπωλησία, αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξε το μέρος συνάντησης και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών με τον πρώτο να καταλήγει νεκρός και τον δεύτερο στο νοσοκομείο.

Αν όλα αυτά έγιναν για ένα μαραφέτι αξίας $399, τότε δεν υπάρχει σωτηρία...

[1, 2]

Loading