PlayStation 5: Δείτε τη νέα διαφήμιση για την ταχύτητα του SSD και το 3D Audio

Η Sony εξακολουθεί να μην αποκαλύπτει τίποτα σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα του PlayStatihttps://www.techgear.gr/playst...on 5, αλλά το γεγονός αυτό δεν την εμποδίζει να δημοσιεύει νέες διαφημίσεις για τη νέα παιχνιδοκονσόλα της. Πριν από μερικές ημέρες είχαμε δει μία για το τηλεχειριστήριο DualSense, ενώ αυτή τη φορά εστιάζει στην ταχύτητα του αποθηκευτικού χώρου SSD και την τεχνολογία 3D audio.

Εκτός από τη διαφήμιση, η Sony συγκέντρωσε διάφορες δηλώσεις από developers που εργάζονται επάνω στην ανάπτυξη παιχνιδιών για το PlayStation 5 και αναφέρονται στις καινοτομίες και τις δυνατότητες του.

Για παράδειγμα, η Insomniac Games κάνει λόγο για τρομερά γρήγορη φόρτωση του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, η Japan Studio σημειώνει ότι ο SSD επιτρέπει την ταχύτατη επαναφορά των παικτών που σκοτώνονται στο Demon’s Souls Remake, η Housemarque εκμεταλλεύεται την τεχνολογία 3D Audio για να αναγνωρίζουν οι gamers του Returnal που βρίσκονται οι αντίπαλοι και από που δέχονται επίθεση χωρίς να τους βλέπουν, ενώ η Capcom δηλώνει πως ο τρόμος θα είναι σημαντικά πιο έντονος χάριν στον ήχο.

Loading