PlayStation 5: Δοκιμές για υποστήριξη ανάλυσης 1440p, σύγκριση ήχου και δημιουργία gamelists

Η Sony κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες την νέα beta έκδοση του λογισμικού για το PlayStation 5, το οποίο φέρνει ορισμένα χαρακτηριστικά που ζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό οι χρήστες. Πιο σημαντικό απ’ όλα είναι αναμφίβολα η υποστήριξη ανάλυσης 1440p, αρκεί φυσικά να προσφέρει αυτήν την δυνατότητα η οθόνη ή η τηλεόραση του gamer.

ps5-beta-1440p.jpg

Σε άλλα νέα χαρακτηριστικά βρίσκουμε τις gamelists, δηλαδή φακέλους που μπορεί να δημιουργεί ο χρήστης στην βιβλιοθήκη του για να ομαδοποιεί όπως τον βολεύει τα παιχνίδια του. Σε πρώτη φάση θα προσφέρεται η δυνατότητα δημιουργίας έως 15 φακέλων με έως 100 παιχνίδια χωρητικότητα ο καθένας, χωρίς να υπάρχει κανένας περιορισμός ως προς την επιλογή των τίτλων. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να προσθέσεις κάποιο παιχνίδι σε πολλαπλές λίστες, να συμπεριλαμβάνεις downloaded games ή ακόμη και games που streamάρεις από τη νέα υπηρεσία PS Plus.

ps5-beta-gamelists.jpg

Σημαντική, επίσης, η λειτουργία “Compare Audio” που σου δίνει την δυνατότητα να συγκρίνεις τον ήχο μεταξύ stereo και 3D Audio για να αποφασίσεις ποιο στυλ ταιριάζει καλύτερα στ’ αυτιά σου. Τέλος, διευκολύνεται ακόμη περισσότερο η επιλογή ξεχωριστών activities των παιχνιδιών απευθείας από την home screen, για να συνεχίζεις ακριβώς από εκεί που επιθυμείς.

ps5-beta-compare-audio.jpg

Αυτή την περίοδο τα νέα χαρακτηριστικά δοκιμάζονται στην beta έκδοση και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται το ευρύτερο λανσάρισμα τους για όλους τους χρήστες.

Loading