PlayStation 5: Έφτασε ήδη τα 21.2 εκατ. πωλήσεις

Η Sony ανακοίνωσε τα επίσημα νούμερα για το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους (τρίτο τρίμηνο ημερολογιακά) που ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2021, αποκαλύπτοντας ότι πούλησε 3.3 εκατομμύρια παιχνιδοκονσόλες PlayStation 5 για να φτάσει πλέον στα 21.2 εκατ. τεμάχια από πέρυσι το Νοέμβριο!

Επιπλέον, η εταιρεία πούλησε 76.4 εκατομμύρια παιχνίδια στο ίδιο διάστημα (για PS4 και PS5), εκ των οποίων τα 7.6 εκατ. είναι first-party τίτλοι. Τα νούμερα είναι ελαφρώς μικρότερα συγκριτικά με το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο (81.8 εκατ. παιχνίδια και 12.8 εκατ. first-party τίτλοι), αλλά από πλευράς τζίρου τα πήγε καλύτερα ($3.02 δισ. έναντι $2.91 δισ.).

Σε άλλα ενδιαφέροντα νούμερα, η Sony έχει πλέον 47,2 εκατομμύρια συνδρομητές στην υπηρεσία PS Plus (πέρυσι είχε 45.9 εκατ.), αλλά και 104 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες στο PS Network. Το παιχνίδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις εξακολουθεί να είναι το God of War (19.5 εκατ.), ακολουθεί το Horizon: Zero Dawn (10 εκατ.) και το Marvel’s Spider-Man (13.2 εκατ.), ενώ το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales έχει φτάσει τα 6.5 εκατ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[VentureBeat]

Loading