PlayStation 5: Παρακολουθήστε live το σημερινό event

Πλησιάζει η ώρα και ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για την πρώτη μεγάλη online εκδήλωση που αφορά τα games του PlayStation 5. Απόψε στις 23:00 ώρα Ελλάδας θα μεταδοθεί μέσω live streaming το event που έχει ετοιμάσει η Sony, η οποία αναφέρει ότι έχει διάρκεια λίγο μεγαλύτερη της μίας ώρας.

Μέσα σε αυτό θα συμπεριληφθούν τίτλοι από μεγάλα και μικρότερα studios, ενώ τονίζει πως η μετάδοση θα γίνει σε ανάλυση 1080p στα 30fps. Αυτό σημαίνει ότι τα παιχνίδια που θα δούμε θα φαίνονται πολύ καλύτερα στην πραγματικότητα στο PS5 και ο λόγος που επέλεξε αυτήν την ανάλυση αφορά καθαρά τη διευκόλυνση των developers που εργάζονται από τα σπίτια τους λόγω της πανδημίας. Επιπλέον, η Sony παροτρύνει τους χρήστες να φορέσουν τα ακουστικά τους για να εκτιμήσουν καλύτερα τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στον ήχο.

Μέχρι σήμερα έχουμε μάθει αρκετά πράγματα για το PlayStation 5 και τις δυνατότητές του, αλλά δεν έχουμε επίσημη εικόνα για τη νέα παιχνιδοκονσόλα παρά μόνο για το τηλεχειριστήριο του. Πολύ δύσκολα θα δούμε κάτι που να αφορά το hardware σήμερα, αν και ποτέ δεν ξέρεις. Σε ό,τι αφορά τα γραφικά των video games, το demo της Unreal Engine 5 ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σημερινή εκδήλωση για το μέλλον του gaming στο PlayStation 5 στο παρακάτω video.

Loading